Benim şahsi düşüncemde bu sene lüferin erken geleceği yönünde, zaten boğazda halen yatak yapmış olan lüfer familyası seyrekte olsa av vermekte... Kalkanla ilgili duyum alırsak güzel bir organizasyon yaparız oralara, umarım sende müsait olup bize katılırsın. Belkide yarın Ünaldan güzel bir açılış haberi alırız.
Evet Ünal abinin raporunu bekliyorum bende merakla abi inşallah bir organizasyon olursa ve sınavım olmazsa katılırım tabiki
Malesef durumlar kötü Bugün sabah 06:00 dan öğlen 16:00 ya kadar Şilede çeşitli meraları levrek/sarıkanat/kalkan için denedik malesef tık yok
Burayı güncel tutmak lazım geçen haftasonu şile deki bir dereden sazan yavruları yakaladık.en büyüğü el kadar.hepsi geri salındı tabiki. ayrıca dünkü pot deresi denemesi sonuçsuz kaldı
Merhaba Melih, önümüzdeki hafta veya bir sonraki hafta oraya güzel bir org. düşünüyorum.Kalkan haberi gelmesede, ilk rapor bize nasip olur belkide
bugünki pot deresi denemesi sonuçsuz kaldı.darlık barajında ise sadece kayabalığı alabildikKüçük limanda sahte denemeleri sonuçsuz kaldı.Büyük limandan istavrite atın diye bir öneri geldi,oltayı açtım çapariyi takıp attım fakat misina koptuo üzüntüyle bidaha takıp uğraşmak istemedim. Not:Bu denemelerin hepsi bir günde yapıldı yarın saklı göl,darlık veya bir dere denemesi yapacağım Azimli sıçan(kemirgen) taşı deler
levrek var şu an şile de. ama hava karambollü olmalı - deniz dalgalı olmalı. ********* arkadaşım aldı. videosunu da kendim izledim. mera ismi yazamam. dalgalı olacak. fırtına olacak. ayrıca su köpük köpük olacak. ************ salı günü ve çarşamba günü şile kıyıların da ve karadeniz de büyük fırtına var. perşembe ve cuma duruluyor. ( biraz ) levrek denenebilir. bu fırtınanın ardından kalan dalgalar ile alınıyor. tam av zamanı. rastgele.
Vakkas abicim pazar gününe kayarsa gelme imkanım olabilir benim.eğer cumartesi olursa da inşallah tutarsınız
Olursa bir organizasyon katılabilirim, sahilköy için rehberlikte edebilirim pazar çalışyorum arkadaşlar karar verebilir hangi gün olacağına.
şu anda ama özellikle yarın büyük fırtına var. perşembe fırtınadan kalan hafif hafif dalgalarla güzel levrek olur bence. ama bende gidemiyem malesef. cuma - cumartesi uydu açtı. süt liman. ayrıca rüzgarda çok az. levrek ihtimali 0 bunlar benim görüşüm herkese rastgele.
Abi madem öyle diyosun Perşembe günü saat 5 civarı kumbaba sahilde bi tarama yapıcam Raglout zargana ve rapala denicem.inşallah çıkar.bu arada istikrarlı bilgilendirmelerin için çok sağol abi
Melih kumbaba harici heryerde dene ama orda levrek deneme. Oralı arkadaşlarım var şu ana kadar ne levrek tutan görmüş ne varlığını duymuş
Abi senle gittiğimiz yere gidiyim dicem ama uzak napsam bilemedim arada kaldım.Kalkana mı gitsem acaba
Valla ben beraber gittiğimiz yerden çok umutluyum. Tescilli bir mera. Fazla uzakta değil, ben Gebze'den kalkıp hususi oraya gidiyorum sen Şile Merkezden gitmeye üşeniyorsun