estafurulah kardeşim ne demek. rastgele. ama ben kumbabaya gitmem . başka 1-2 mera var. oralardan iyi çıkıyor. bölge halkı o işten geçiniyor. söleyemiyorum kimseye. adamlara şeref sözüm var zaten bilen de çok.. siz de biliyorsunuz. belki gittiğiniz yer bile aynı yerdir. arkadaşın git dediği. SON harfini yazsanıza bana. bakalım orası mı ?
benim bahsettigim yer ile ayni yer.son harflerini daha onceden teyitlesmistik sizinle. ben sureklu orda takiliyoru. ama mevsimini denk getiremedim.ama bu aralar umudun var.ins.bi rapor yayinlicam oradan
Ünal abi nin de dediği gibi daha önce teyit edilmişti orası eğer okuldan geç çıkmazsam oraya gideyim o zaman
Sanmıyorum biz gittiğimizde genelde hiç kimse olmuyor oralarda koca karadenizde sanki tek biz levrek kovalıyormuşuz gibi hissediyorum gidince
Ben de arkadaşımla 2 deli gibi tek başımıza 5-6 mera geziyoruz muhtemelen aynı yerleri. Tek farkımız ya tarihler denk gelmiyor,ya da ava farklı meralardan başlıyoruzdur. Topu topu 7/8 nokta var zaten o çevrede. Varsa önereceğiniz tek bir mera,aynı gün direk ordan beraber başlayabiliriz.
uydu açmış gerek bugün gerek yarın müsait meralar bol şans yapar gibi duruyor ( kaşık alın çok dalga gözüküyor - kaşıksız zor ) yarın rüzgar da az.
meralarda ciddi dalga var, kalkan için olta atalımmı yoksa bu dalgada boşa kürek çekmeyelimmi ikilemde kaldım. çünkü çok dalgalı havada kalkan olmaz diye tahmin ediyorum. zaten telli kurşunda atsam durmaz kıyılar diyorum tahminimce
Bu sayfanın müdavimi olan arkadaşlar, bu hafta sonu Şilede "Tarabya team ve Balık Avı Dostları" olarak ortak organizasyon düzenliyoruz. İlgilenen ve katılmak isteyen arkadaşları bekleriz.Buradan yazarsınız, gelmek isteyenler olursa detayları yine yazarım.
Silede bu aralar hic bisey yok tek tuk kalkan cikiyo limit alti onlarda tatli suda ayni pek bisey yok.