Arkadaşlar 22 eylül cuma günü tuttum bu balıkları. Tek başıma çıktığım için biraz zorladı tabi keratalar. Kuzen yanımda olsaydı 2 katı banko cepteydi 3.0 numara iğne (50 tane) tavuk ve martı tüyü takılı misine 40 a 60
valla bazen 1 tane geliyor eğer yiyeceği varsa 50 iğnede dolabilir... o sizin kısmetinize kalmış. görüşleriniz için çok teşekkür ederim. bu arada havalar kötü gittiği için kamereman arkadaşımız şileye gelmiyor bizde 2. videomuzu çekemiyoruz.
Tebrikler.. Benimde böyle bir avım olmuştu geçen sene.. İki arkadaş anadolu kavağındaki dere ağzından tekne kiralamıştık.. Çok bereketliydi..bende inanamamıştım..78 adet çekmiştik. bütün bina o gün palamut yemişti.)
Kardeş ben geliyim ,yapıyım çekimi babanın kanalına sat binlerce dolara. Eee dile kolay 10 yıllık tv kameramanıyım. Ama ücret olarak biraz palamut alırım haberin ola projeksiyon bedeli olarak
valla senide tebrik ederim... ama ek bir bilgi veriyim. palamut diğer balıklar gibi tek tek söylenmez çift söylenir. Yani 78 tane değil 39 çift tutmuşsunuz. Balıkçılık terimleri işte.
dediğin doğru ama balıkçılarda arasında çift konuşur. ama artık o ticari söylemlerde bozuldu geçenlerde herkes gibi 3 tanesini 10 ytl ye sattım.
Yakaladığın balıkları satıyorum mu dedin.... Burası Amortör Balıkçılık Sitesi ve Amotör Balıkçık yapan kişi tuttutğu balığı satamaz. Sevgili Kaan senin sirkülerden haberin yok galiba önce bir sirkülere bakarmısın kardeşim.
Hyr yanlış anlaşılma olmasın. Bende amatör olarak yapıyorum. Ama evdeki ve akrabalar artık yeter getirme diyince napiyim bende mecburen satıyorum. Zaten sattığımda öyle çok bişey değilki 3 çift balık. Ticari anlamda hiç bir beklentim yok yani