Aşağıdaki linkte bulunan konuyu baştan sona bir incelerseniz yardımı olacaktır. Takıldığınız bir nokta olursa yardımcı olmaya çalışırım. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=27041
Sevgili Kardeşim, Detaylı, samimi ve dostça tanıtım için teşekkürler. Aramıza hoşgeldin. Ben de İstanbul Acıbademde oturuyorum. Şile taraflarına gider geliriz. Bu ortamda da keyifli paylaşımlar dilerim.
Cem kardeş aramıza hoşgeldin, keyifli paylaşımlar. Nejat abi Cem açıkca belirtmiş, 2 ile 5 ay arası balık olmuyor, diğer 9 ay boyunca devam
hoşbulduk halil kardeşim sevgiler QUOTE=shatin;680148]Merhaba aramıza hoş geldiniz şile çok güzel bir yer hiç unutmuyorum oradaki pavuryaları [/QUOTE] hoşbulduk aranıza katıldığım için mutluyum şilede unutulmicak şey sadece pavurya değildir midyemiz de güzeldir pavurya toplamak yada avlamak için haziran ayı şile için biçilmez kaftandır saygılarımla hoşbulduk dediğiniz gibi mayıs,haziran,temmuz...............aralık ocak bu aylarda şilede denizde bereket olur diğer geri kalan 3ay dereler ve barajlarda tatlısu avı yaparız mart15de yasaga giren bazı balıklar bize dinlenme fırsatı verir ilginiz için teşekkür ederim saygılar hoşbulduk hoş gördük saygılar sevgili murat kayadelen sizi tanıyorum ağva koltu köyünden siniz daha önce tanışmıştık sanırım yazın beklerim görüşmek ümidiyle saygılar QUOTE=Emin Yıldırım;680109]Bende bir Şileli olarak aramıza hoşgeldin demek istiyorum sevgili kardeşim[/QUOTE] herdaim şiledeyim belki tanışmış olabiliriz tanışmasakta beraber karadenizi kurşunlarımızla döveceğimiz kesin saygılar samimiyet den eksik kalmayız teşekkür ederim tanışmak görüşmek ümidiyle şilede herdaim haber alacağınızdan emin olun saygılar balık avı ile ilgili herşey bizim için iyi vakit gecirir selamlarımla
Cem bey şile fenerin orda balık sezonu ne zaman açılır? Fikriniz varmı? Geçen sene hergün istavrit avındaydım, bu senede sezonu iple çekiyorum