Silikon Raglou ile kıyıdan avlanma taktikleri

Harika bilgiler için çok teşekkürler üstad. Size bir sorum olacak yanıtlarsanız çok sevineceğim. burada Kdz. Ereğli küçük bir derenin denizle birleştiği bir yer var. İlarya yatağı. Ama liman içi ve sürekli durgun su birde tam sahil düzenlemesinin yanında yani 24 saat ışık. Orda daha önce kefal ve lüfergillerden birçok balık tuttum. Şimdi levreğe merak sardım. Sizce orda şansımı denemeli miyim? dener isem nasıl bir malzeme kullanmalıyım. Çok derin su değil, dere dolayısı ile genelde bulanık. Zemin çakıl ve ince kum.

Bence denemelisin. Az damarlı sahteler, su üstü sahteler ve silikon ile güzel av olur. Bol şans
 
İlginize teşekkür ederim İsmail Bey. Yazımdan sonra hem sabah hem akşam suyunda denemeler yaptım fakat at-çek olayında çok deneyimli değilim o yüzden bir sonuç alamadım.Birde bir spin takımı yapmanın zamanı gelmiş anlaşılan. Mevcut takımlarımla istenilen aksiyonu sağlayamıyorum.Yoruculuğu ise cabası. Fazla olmaz isem birşey daha danışmak isterim. Sizce yemli oltayı nasıl yapmalıyım.Yem olarak ne kullanmalıyım vs. ??
 
Yemli avlar için cevap verebilecek nice ustalar var. Inşallah cevap alırsın. Ama iri teke ve mamun ile denenebilir. Rastgele.
 
Back
Yukarı