sayın balıkçı abilerim size bir sorum sorum olacak. acaba aşağıda resimde gördüğünüz yeme tatlı su kefali gelirmi????????????
mehmet kardeşim bu yemden pek emin değilim ama tatlısu kefalleri genellikle meppslerle yakalanıyor http://www.albashop.com.tr/asp/listgroup.asp?group=MEPAGDE
Tatlı su kefalleri için küçük 3,5 cm geçmeyen, böcek taklitleri çekirge vb. emütasyonlar 2 no mepps beyaz üzeri kırmızı kaşıklar kullanılıyor. Tavsiyem böcek taklitleri olacaktır.
Su yüzeyinden getirebilirsen sanırım iş yapacaktır. Ancak zoka takmadan kullanmalısın. Bu silikonla her türlü avcı balık avlandığını gördüm, duydum. Kefal neden olmasın
Katılıyorum, bu yeme kasnanın hayır diyeceğini hiç zannetmiyorum. Yeter ki gelirken suyu biraz karıştırsın.
Sevgili Delikanlı Bu Silikon kurta tatlısukefali gelir.Ancak bu haliyle kullanamazsın.Ucuna Jighead denilen kurşun kafalı iğnesini takmalısın.Kurtla takılacak Jighead'in birbirlerine uygun ağırlıkta ve boyda olmaları lazımdır. Attıktan sonra yavaş,yavaş cekilerekte kullanılır,ayrıca cekişlerde arada durulursa kurşun kafanın ağırlığıyla dibe doğru diki lecektir bu hareketi arada yaparsan balığı cezbedersin. Sevgiler