Önzelikle herese selamlar Bu haftasonu bir arkadaşımın davetiyle silivriye deniz gitmeyi düşünüyorum. Bu arada oltamıda yanımda götürmeyi düşünüyorum.daha önce hiç gitmmiştim şuan silivride hangi balık tutlabilir ne çıkıyor.giden arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler Saygılar
Tekne ile Silivri civarlarında çıkan arkadaşlar varmı? İstavrit harici tutan oluyormu acaba Cevabınız evet ise bilgi verebilirmisiniz bende bu hafta sonu ona göre gitmeyi planlıyorumda
tabiki sadece ve sadece mırmır çünkü silivri kumluk bi bölge gerçekten güzel mırmır yapıyor. Ayrıca kefal de tutabilirsin
. Hasan kardeşim günaydın, Biz böyle bir organizasyon yaptık, gerekli detayları aşağıdaki link den inceleyebilirsin: http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=10978 Özet olarak ; bir Plaja git hava kararıpta insanlar plajdan çıkana kadar oyalan, yemek ye,dinlen,Yemlerini , takımlarını ve Kendini hazırla. Güneş batarkende oltalarını salla, Kamışları Kuma sabitlemek için aparat, Yemi görmek ve takmak için ışık kaynağı ( tepe lambası yada fener) Kamış ucuna zil yada fosfor, iğne olarak çapraz 6yada 7 no iğne kullanabilirsin. yem konusunda değişik yöntemler var, ben kum kurdu kullanıyorum. ( BOĞAÇ dostum öğretti sağolsun) Ayrıca mırmır diye atıyorsun ispendek ve abisi Levrek de gelebiliyor. (bize 2 tane gelmişti) Haydi Rasgele Sonuçlarını rapor olarak paylaşmayı unutma.
Tarkan Abi Öncelikle Tavsiyelerin için teşekkür ederim. Ben o org.takip ettim hatta katılmak bile istemiştim ama ben anadolu yakasında oturuyorum.Uzak geldi bana arabam olsaydı belki katılırdım org.raporuna da baktım keyifli bir org.oldu ama balık yönünden biraz kısır geçti ve bur org.yapılalıda epey zaman oldu. Ben silivriye günü birlik gidicem sanırım akşama kalamam gündüz birşeyler yapabilirmiyim acaba. Saygılarımla Hasan
Bu mevsimde gündüz plajlar tıka basa dolu oluyor ancak sakin bir yer bulursan neden olmasın? o organizasyonda balığın az çıkmasında başlıca suçlu Sennur hanımın enfes dolmaları ve SuatReis'in mangal keyfidir. (Ellerine sağlık sağolsunlar) yemek yemekten balık tutmaya zaman kalmadı