merhaba sevgili arkadaşlar abilerim. daha öncede silstarın eski bi modelini 2. el alıp kullanarak doğrusu hayran kalmıştım .. her nekadar eski üretimi kalmadı eski kalitesi kalmadı vs.vs. gibi laflar edilsede 2 gün içinde edindiğim tecrübe güzeldi.. bi arkadaşım hasbel kader çokda acemi olmayarak ..ama çokda tecrübeli olmadan bütçesine uyar diyerekten silstar jodiac 6000 makine almış. bu modeli hiç kullanmadığım için hazır kamışa bağlı altında takımı olan bi makina tecrübe edilmeden bırakılırmı diyerek aldım elime. makine kıyıdan kullandık. yağ gibi bir alet akıyo resmen . metal kol yumurta topuz. 6+1 bilya.. buraya kadar normal sonuçda gelecek vaad etmeyen markalarda tüketiciyi cezbetmek için böle büyük topuz kullanıyor havalı dursun diye.. ama içi kofti çıkıyor. açıkcası okuma longbow ve ryobi ecu80000 ve öncedende d.am kullanan biri olarak fikirlerim bence 60 tl ye alınabilecek en harika aletlerden biri .. fiyatı duyunca daha çok hoşuma gitti ben bu tarzda FLADEN marka ürünler 120-140 civarındaydı yerel balıkçılarda. bunuda öyle bişi bekledim . hatta yine dükkanlarda 80-90 tl satışı var ama internetten 60 liraya almış yani burdan kullanmadığımız bazı fiyatı ucuz makineler hakında ön yargı oluşabiliyor pek tavsiye etmiyoruz ancak bundan sonra "100 tl ye kadar makine kamış tavsiyesi " diye başlıklara bütçeni yükselt şunu al bunu al demek yerine bu makineyi ve bunun gibi muhatelif markaların fiyat performans yönünden gözardında kalmış modellerini önermeye çalışıcam .. makine görseli için av marketim sitesine girdim silstar logosunun altında uygun fiyata kalite yazmışlar. kaç paragraftır anlatmak istediğimi iki kelimede bitirmişler http://www.avmarketi.com/asp/product/17800/Silstar-JODIAC-6000-Olta-Makinasi mutlaka gidin alın diyemem ... ama mutlaka bi inceleyin dükkanlardan vs..vs herkesin gündüz işte gece balıkta yada gezmede olduğu bugunlerde forum hareketliliği açısından böyle bir tecrübemi ve önerimi paylaşmak istedim nacizane.. vaktinizi çaldıysam affola. hayırlı akşamlar
Engin kardeşim merhaba. Malümdür ki hepimiz bir yerlerden başladık ve bu günlere evre evre geldik. Hemen hemen hiç birimiz tepede ki ürünlere sahip olamadı. Ama, aşama aşama, hep bir adım diye diye tırmanma şeridinde yolumuza devam ediyoruz. Ben de 28 yıl önce Viking 5060 ile yola çıktım ve hala canavar gibi. Ama gel gör ki yeni modelleri insanın elinde kalacak gibi. Her yerinden tıngır mıngır sesler gelir. Hadi gel bu makinayı size önereyim. Sonra demezmisin '' Bu ne ya................böyle makinayı.'' diye. Önerilerde kefalet ve kefaret vardır. İnsan bilmediği, incelemediği, kullanmadığı bir ürünün altına '' Bu iyidir '' diye imza atmama sorumluluğunu taşımalıdır. Benim bakış açım hep bu yönde olmuştur. Madem ki bahsettiğiniz makina hakkında kefaletiniz vardır, neden olmasın. Rahatlıkla önerilerin olarak belirtebilirsin. Öneride bulunarak bütçenin biraz daha arttırılması gerekliliğini belirttiğim ve dem vurmaya çalıştığınız linkede önerinizi yazarsanız, ilgili arkadaşımızda bu vesile sizinde belirttiğiniz gibi güzel bir makinaya sahip olmuş olur. Güzel olmaz mı ? İyi dileklerimle. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=48189
fikirlerin için teşekkür ederim abi. valla abicim ucuz deyince hemen bi süre sonra tıngır mıngır eder durumu söyleniyor. şimdi bahsettiğim ürünler markette kamışın yanında satılan yanındada 2 silikon hediyesiyle 25 tl fiyatı olan ürünlerden değil bahsettiğim ürün silstar yaş itibarıyla en azından bu markanın nasıl ürünler çıkardığını siz benden daha iyi bilirsiniz.. dem vurduğunuz linkede öneri yazın demişsinizde abicim kusura bakma yalnış adresdesin orayı ne okudum ne gördüm nede sana cvp niteliğinde yazdım .. sitede önerilerin hepsinde bütçeni yükselt diye herkes öneride bulunur.. sen biraz duygusallık edip üzerine almışsın ama dediğim gibi yalnış adres olmuş. ben başka bişiyden bahsederken biraz yönünü değiştirdiniz konunun kendinize çektiniz.
Adres yanlış ise, kargo iade edilir ve bence sorun olmayan aksaklıkda giderilmiş olur. No problem.:thumb: :thumb:
büyüğümsün abi canın saolsun problemde neymiş.. ama mutlaka seninde yolun dşüerse fırsat bulursan bi incele abi .seninde yorumunu görüşünü duymak keyif verir
Estağfurullah Engin kardeşim, ne büyüklüğü. Aramızda sadece bir iş hayatı kadarcık farklılık var. O da benim için, dünden daha yakındır; inan. Sevgilerimle.