*** üstadlar. geçen günler silverstar Silverstar High Modius 3608 360 cm 8 parçalı Kamış 25-185 atarlı teleskopik kamış ve silverstar seahawk 3+1 bilya makara aldım. linkler aşağıda ricam şu 100 gr kurşun genellikler dip yayın için ve oklamada kullanacağım nasipse yorumlarınız, tecrübeleriniz nelerdir. 100 gr rahatlıkla atarmıyım sıkıntı olurmu makineyi zorlarmı? http://www.avmarketi.com/asp/product/18724/Silverstar-High-Modius-3608-360-cm-Kamis http://www.avpazarim.net/_A3-1328-silver-star-eagle-jig-80-makine.htm şimdiden teşekkürler.
vallahi sevgili arkadaşım ürünleri aldıktan sonra yorum yapmak yerine sadece iyi günlerde kullan demek düşer bizlere. ama bu parayı verceksen silverstara gelene kadar başka şeylerde alabilirdin .
selam.bence güzel tercıh yapmıssın.aynı ürünleri bende kullanmayı düşündüm.senın tecrüben fıkrın ne oldu pekı cakabo ?? Memnunmusun
Yüz gram kurşunu çekmesine düşündüren makine ile yayın tutmayı düşünmek ayrı bir macera elbette. Güle güle kullanın, yorumları sizden bekliyoruz aslen.
Merhaba, mesaj çok çok eski biliyorum ama aradan geçen süre zarfında "Silverstar High Modius 3608 360 cm 8 parçalı Kamış" dan memnun kaldınız mı? Düşünceleriniz neler? Bugün olsa alır mıydınız? Atar aralığı bana çok uygun olduğu için düşünüyorum ama duyulmadık ve çok tercih edilen bir marka olmadığından emin de olamadım. Hala kullanıyor musunuz? Yıpranması filan nasıl oldu? Zaman ayırıp yanıtlarsanız çok sevinirim. Saygılar, Erdoğan
Kilo biliyorum kilo brlki harbiden delirdim bilmiyorumda sikim anasini afedersiniz sadece paraicin yapan kahpe evlatlarini biliyorum 1 2 tane degillll icmek icin yapanida biliyorum