Arkadaşlar herkese selamlar. Bu aralar herkesin ortak paydası "NEREDE BU BALIKLAR" Bence yapmamız gereken eldekilerle yetinmek. Sabah saat 07.00 ile 10.30 arası en az 35 adet zargana çıkan bir yer söyleyebilirim sizlere. Gürpınar Dalyan mevkii. Ayrıntılarla ilgili yardımcı olabilirim. Unutmayın zargana dünyanın en fazla fosfor oranına sahip balığı. Hoşçakalın.
abicim konuyu biraz açalım . gür pınar derken ben zaten beylik düzünde oturuyorum. yani bu bizim gürpınarmı
Evet bahsettiğim yer sizin Gürpınar. tarif edeyim, Gürpınar mrk. den aşağıya doğru yaklaışk 2-3 km. gidiyorsun. Yani yapılan sahilde. Kayalıkların orada.
Heh işte bu kadar büyükçekmece dersen olay anlaşılır teşekkürler nasıl avlanmak için ortam müsait mi peki ???
Dediğim saatlere dikkat et. Bu saatler haricinde biraz zor. Olumsuzluk olarak havada rüzgar varsa hiç çıkma. Sakin ise seni sadece kayaların üzerinden kamışını atmak zorlayabilir onun haricinde, zarganaları çekince her şeyi sana unutturur.
İşi bilen birileri derdi ki, "İyi balıkçı/denizci, hava bozunca tekneyi geri getirebilen değil, hava bozacaksa hiç denize gitmeyendir.." Ama elbette bu tekneler için geçerli. Bence iyi balıkçı, fırtına olacaksa denize açılmaz ama, ayağı karada olduktan sonra, her havada kendine tutacak bir şeyler bulur.. Bu tarife göre ben berbat bir balıkçı oluyorum ama, o başka mesele.. Bu tespiti yapmış olmak, hepimizin kendimizi geliştirmemiz gereğini değiştirmiyor netekim..
kardelen selam geçen hafta dedigin yere yani gürpınara gittim ama bahsettigin gibi heralde saat olarak tutduramadım öglen saat 3 gibi falan ordaydım 2. atışımda bitane zargana geldi ondan sonra ne denediysem malesef çıkmadı bende o gelen birtaneyide bırakıp geri döndüm dedigin saatlerde enkısa zamande deniyecegim paylaşımın için saol
fatih abicim bilgiler için teşekkürler ellerine sağlık bahsettiğin mekan bana biraz uzak kalıyor ama gidecek arkadaşlara rastgelsin
kardelen merhaba, fikir için sağol bana yakın belki fırsatım olur da giderim. zarganaya nasıl takım kullanmak lazım? yemli mi yoksa ince toby denen kaşıklar uygun mudur? Selamlar, rasgele