Cumartesi günü akşam 6 gibi göle gittik.Hemen hamuru hazırladım.( peynir suyu çok güzel iş yaptı) .Oltaları attım.Balık 12 de başladı.Ziiller sabaha kadar uyutmadı.Hakikaten zil çalıdığı zaman oltadaki boşluğu alıp kamışı kuvvetlice gerip oltanın ucundaki ağırlığı sezmek herşeye değer.5 parça 1' er kiloluk aynalı aldık.Güzel olan tarafı beraber gittiğimiz elemanlar benden acemiydi balıkların hepsini ben çektim.Günün bombası gölün üst tarafındaki küçük gölden arkadaş şıp şıp la 1 kiloya yakın aynalı sazan aldı.Gece 2-3 gibi bir grup geldi.Karşıdan karşıya ağ çektiler.Elemanlara hiç kızmadım aksine acıdım.Sabah ağın boş olacağını biliyordum ki öyle oldu.(Göl eski kömür ocağı olduğu için derinliği en az 50 metre).Sabah heralde moralleri bozuldu ki birbirlerine küfür edip duruyordu ahlaksız herifler.Yanımıza fotoğraf makinası almadık.Balıkdan dönüncede aklaımda uyumaktan başka birşey yoktu.
İzmirli kardeşim illaki sende biliyorsundur ama ismi değişik değilmitir.Şıp şıp, fincansız motorsuz kamışa takılmış olta.
Erdem kardeşim tşk ederim.üst tarafda ayrıntılı olarak yazdım.Tavsiye ederim boş dönmessin.Gece çok verimi geçiyor.