Sen kuzuyu zaten kıraça diye bize yutturmaya kalmamışmıydın. Aslında ben eski muhabereceyim ama bizim zamanımızda ne derler ona noktalı harfler yoktu onun için on parmak yazamıyorum.
Gürol abim, şimdiden geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah yardımcınız olsun, umarım daha sağlıklı bir şekilde görüşeceğiz bundan sonra. Tüm balıkçıların ve balıkların yürekleri sizinle
Zaten bu hastalığım,o hastalığı araştırırken çıktı,demekki herşeyde bir hayır vardır derler ya doğru imiş.Yoksa bir kaç sene sonra bir üyeniz eksilecekti. Oltu taşı daha iyi değilmiydi.
Çok sağol akşam akşam bana moral verdin. İnşallah şansında kalbin gibi büyük ve temiz olsun ,bende yanaklarından öperim.
Çok sağolasın Erdem ,inşallah oraya geldiğimde hep bir arada balık tutmak ve sohbet etmek nasip olur.Sanada okulunda başarılar dilerim.
Gürol abi, Şimdiden geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda sıhhatinize kavuşur, sağlıklı bir şekilde en kısa zamanda yeniden aramızda olursunuz
gürol amcacım geçmiş olsun allah şifalar versin en kısa zamanda aramıza dön daha senle bak motorları yarıştıracağız