Gürol abi geçmiş olsun bazen rektifiye zamanı gelir ama sonra daha dinamik olur motor En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere
Gürol abicim Sen yüz yıllık bir çınar ağacı benzetmemsin. Acil şifalar diliyorum. En kısa zamanda aramızda olman dileğiyle ellerinden öpüyorum.
Sağolasın Aşkın,aslında 2,5 sene evvel motoru rektifiye yaptırmıştım ama bu seferde eksoz arıza yaptı Ne olacak biz olduk artık 58 model chevrolet gibi,bir tarafı yaptırsak başka bir taraf arıza yapıyor.
Çok teşekkür ederim Turgay'cığım,zaten senden 20 istavrit birden nasıl tutulur öğrenmeden bir yere gitmem. İnşallah sağlığıma kavuşunca senin çayını içmeye geleceğim.
Teşekkür ederim sevgili kardeşim,bu son zamanlar bir türlü karşılıklı sohbet edemedik.Yücel kardeşimede selamlarımı iletiver.
Gürol abim geçmiş olsun şimdiden.Allah acil şifalar versin güzel haberlerini bekliyoruz..Bizi merakta bırakma
Aman iyi olunda önemli değil,çok yazamasamda takip edip sohbetleri okuyordum.İnşallah eskisi gibi muhabbete devam ederiz.
İnşallah en kısa zamanda aranıza dönerim.Dileklerin için teşekkür ederim.Kendime gelir gelmez bende telefonu olan Sennur ve Diren'e durumumu bildiririm ,onlarda size bilgi verir.
gürol amca hakkımız daima sana helal şimdilik değil Allah sağlıklı sıhatli şekilde sevdiklerine kavuştursun en yakın zamanda görüşmek üzere kalbim dualarım seninle
Sağolasın Koral kardeşim,zaten seninle balık tutmadan ve sana resim çektirmeden ölürsem gözüm açık gider. Onun için kısmetse tekrar görüşeceğiz.
valla doğru bende aynı düşünceleri paylaşıyorum senle bir balık tutamadan senin resmini çekemeden ton ton yanaklarından öpemeden görüşücez kesin