Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,bu kadar kişinin duasını aldığımıza göre herhalde buraya tekrar geri dönerim.
Gürol baba allah acil şifalar versin, en kısa zamanda seni tekrar aramızda görürüz inşaallah. şimdiden büyük geçmiş olsun vede senin bizim üzerimizde hakkın olduğu kanaatini taşımakla beraber sen bizlere hakkını helal et, bizden yana gani gani helal olsun. Sana daha çoooook ihtiyacımız var bu sitede engin bilgi ve tecrübelerinizden istifade edecek genç balıkçı arkadaşlar ve bizler bu zaman zarfında iyileşmiş olarak dönmeni sabırsızlıkla bekliyor olacağız. Moralinide hiç bozma daima yüksek tut. Tekrar Allah acil şifalar versin, en kısa zamanda görüşmek dileğiyle hoşçakal...
Gürol abi uzun zamandır görüşemedik.Sana acil şifalar diliyorum.İşallah kısa zaman içerisinde bizlerle olursun.
gürol abi allah acil şifalar versin allah seni sevdiklerine bağışlasın en kısa zamanda görüşmek üzere
Gürol amca mesajlarından paylaşımlarından çok şey öğreniyorduk,senin herkeste hakkın vardır kanaatimce,ki Allah'ın izniyle hak hukuk verme zamanı olmayacak bu kısa ayrılık ve Cenab-ı Allah'ın izniyle daha sağlıklı şekilde döneceksin yanımıza inşaallah..Allah acil şifalar versin,dualarımız seninle..
Gurol Baba Her seyden evvel gecmis bayraminizi kutluyor ve saygi deger ellerinizden opuyorumKusura bakmayin simdi okudum."Epeydir sesi solugu cikmiyor Babanin" diyordum.Elbetteki rahatsiz oldugunuzu duymak hos bir sey degil.Ancak hastaliklar da insanlar icin ve arada sirada da olsa kapimizi calmaya devam edecekler.Siz o yuksek sevgi dolu kalbiniz ve pozitif enerjiyle sacan moralinizle insaallah bunlari da atlatacak ve bizleri o sicak muhabbetinizden mahrum etmiyeceksiniz. Sevgi ve dostlukla Allah(cc)'a emanet olunuz.Bilmenizi isterim ki butun dualarimiz ve yakarislarimiz sizinle olacaktir. Saglikla aramizda olmaniz dilegiyle...