yakup abi güsel av olmuş ama keşke yapmasaydın. bize balık kalmadı burda bende gerzede yaşıyorum abi. görünce inanamadım bizim limanın resmini. ama anlayamadığım limanın iç kısmında bukadar çok ispariyi nasıl yakaladın. arka tarafa baksaydınız daha değişik ve daha kıymetli balıklar bulabilirdiniz. biz genelde limanın arkasında avlanırız ama açıkçası bu kadar ispari yakalayabildiğimz zamanlar çok fazlada değildir. ama daha büyüklerini bizde gördük burlarda çok var. çok iyi av olmuş. tebrikler valla... devamını bekleriz. gerzeye uğrarsan birdaha haber ver abi. bende sana katılmak isterim iznin olursa..hadi rastgele..
yaa galıba burda kımse balık tutmuyor baksana şu isparozlara sanki lidaki gibi sansın ve bahtın bol olsun ıyı av olmus tebrık ederım
Bak ben oranın Gerze olduğunu söylemedim. Sen söyledin ona göre... Dün de gerzedeydik,maalesef balık yoktu. Sanırım artık lüfere bilenme zamanı.
Sanırım buna inanabilirsiniz Hiç iki elle tutulan ıspari gördünüz mü? Bunu pazar günü Taylan arkadaşımız yakaladı. Bu sinarit diyen de oldu Tıkla ve orjinalinigör .
Abi pekde mütevazi olamaycağım hakkatten Sinarit mübarek be Şaka bir yana senin Cumartesi tuttuklarının içinde bundan büyükde var ama benimkinin resmi yakışıklı olmuş. Galiba en fotojeniğini ben tutmuşum
sanki o kayalar bana biyeri andırıyo ama sakın gerze olmasın orası eğer öyleyse helal olsun valla.bide bişey soracam abi geçen gün gerzede fenerin ordaki kayalıklarda 3 dalgıç vardı onlar sizmiydiniz?
Hayatımda gördügüm en büyük ispari..tebrikler...biz genelde bunların miniciklerini gördügümüz icin pek balıktan saymam ama bu hakkaten iyiymiş umarım tadı da güzeldir...
Cumartesi günü sırayla birer saat dalan iki kişi bizim ekiptendi. Aynı anda dalan iki kişi olmadı. Raporda ilettiğim gibi ben sadece olta salladım. Öğlene doğru mendireği terk ettik. Eğer sizin gördükleriniz bu tanıma uyuyorsa biz olabiliriz.
Ah be güzel abim balıklar bir yana o arkandaki resim gözümü doldurdu. Ne özledim memleketimi be Sinop-Gerze ah ahhhhhhh
Tek kelimeyle muhtesem ispariler... Cok tebrik ediyorum sevgili ogretmenim.\ Saglicakla kal.Dahasina rast gesin... Taylan'in yakaladigi balik ispari degil bu arada. Sinarit hic degil.... Moby Dick.... Bu arada balikciyim diyen, 20kg sinarit gorunce nasil heycanlanirsa, boylesi ispariye de hayretini gizleyemez... Dahasina rast gelsin...
Bu sargoz , ispari , isparoz karagöz ,sinarit , çipura ve bir kaç balık daha birbirine çok benziyor ayırt edemiyorum ben ,bunların bir arada olduğu bir resim varmı forumda ?