Yakaladığım En Büyük Balığın Hikayesi Kendisi hasbel kader yakalanmıştır. Ancak bugün iyiki yakalamışız diyoruz. 30 Ocak 2006 Pazartesi itibariyle İzmir'de bir hastanede ilk kez karşılaştık. İlk gördüğümde itiraf edeyim: Çok çirkindi. Eli yüzü buruş buruş. Titrek, tırsak, uyuşuk bişeydi. Yeni doğan bebek ağlar değil mi? Bizimkisi aralıksız 10 saat uyudu. Ben isminin ADA olmasını istedim. Ancak annesi sadece ADA ismine pek müsaade etmedi. O zaman iki isim olsun dedik. Ve ismini netleştirdik: ZEYNEP ADA Ama evdeki lakabı TOSBA... Bu gün itibariyle yaklaşık olarak 7,5 aylık. Suyu çok seven, çok çığlık atan (sevinince çığlık atıyor), çok heyecanlı bir TOSBA. Velhasılı yakaladığım en büyük balığın şimdilik hikayesi bu. İnşallah birgün beraber balığa çıkacağız... Oltasını şimdiden aldım... Eee ne demişler (belki de dememişler): Görmemişin kızı olmuş tutmuş balığa götürmüş Hoşçakalın
Gökhan Allah bağışlasın,Allah üzüntüsünü göstermesin.Hep güzel günler görsün anne babasıyla birlikte.
Allah analı babalı büyütsün, çok tatlı.Ama ilerde tosba nın anlamını öğrendimi size ne der bilmiyorum.
Tosba=kaplumbağa TOSBA diye bizim oralarda kaplumbağaya derler Bir de hafiften muzip, fırlama, en ufak fırsatta kaytarmaya çalışanlara derler... Kötü amaçlı değil ama. Biraz kızgınlık biraz sevimlilik ifadesidir yani. Ben hareketlerinden ve mimiklerinden dolayı TOSBA diyorum kızıma.
Zeynep Ada aramıza hoşgelmiş Allah bütün iyilik ve güzellikleri nasip etsin inşallah Hayatın asıl gerçeği bebekler
O balıktan bi tane de bizim evde var ( 27 eylülde 2.si geliyo ( Tuutuğumda kaya balığına benziyodu ama sirkülere uygundu 3.400 gramdı salmadım hanımla 5 yıldır besliyoruz evde En iyi akşamüstüişten eve dönünce av veriyor. Favori yemi çikolata ve meyveli süt. Tutması bi şey değil sonra adamın başına tatlı bela oluyolar. Turna gibi agrasifler biraz. Benimki en son bilgisayarı çökertti ve tv nin düğmesini içine kaçırdı. Pc hala serviste windows kurulmayı bekliyor. Allah verede harddisk hasar görmemiştir. Ben formata razıyım. Aslında suçlamamak lazım çocuğu yani balığı. Bilgisayarı benden daha kısa zamanda kapatmayı başardı. Direk fişten çekiyor.
Amanınnnn one öyle yahu.... Yayınların en bi şekeri... Allah nazarlardan saklasın ne diyeyim. Ama siz bu resimleri yayınlayıp yayınlayıp benim ısırma içgüdülerimi harekete geçiriyorsunuz Olan benim yeğene olacak Şimdilik ısıramıyorum tabi ama, valla şöyle biraz ele avuca gelsin her yerini yiyeceğim onun... Bu arada madem benim için yayınlanmış bu resimler, ablasından jest yapayım da fotoğrafları büyük olsun Zeynep Ada'nın İnşallah bahtı da yüzü gibi aydınlık olur... 41 kere maşallah... Nazarlık takın ama ona, bak resimleri de koymuşsun valla mazallah...
aman benim oglan lar görmesin benim oglan da9 aylik oldu ne biliyim ne dersin sence dünür olurmuyuz saka bi yana ALLAH nazardan esirgesin RABBIM bagislasin