Süleyman bey avınız ve paylaşımlarınız için teşekkürler.balıklar hakikaten bütün balıkçıların hayalini süslüyecek türden.Yalnız sizden öğrenmek istediğim bir iki konu var.Balıkları kaç mt. lerde avladınız.Oltaları 24 25 mt lere indirebilmek için nasıl bir düzenek hazırladınız sinarite hayırlısıyla 15 temmuzdan itibaren sırtı çekmeye başlayacağım.ağırlık kullanmadan 9 mt. dalan rapalalar tedarik ettim ama amacım onları 25 mt.lerde çekmek. Cevaplarsanızçok teşekkür ederim.Saygılar.
Tebrikler süper av olmuş, olta ve teknik olarak biraz daha bilgi verebilirseniz çok memnun olurum.Bir de karaburun merkez tarafındamısınız, gerence tarafında mı?Bizim de gerence tarafında yazlık var, bu hafta sonu ben de aldım bir adet sinarit ama sizinki gibi heybetli değil, 1kg'a yakındı.
sevgili namık bey yazurileri honkong seyahatımda aldım.ancak izmirde av malzemesi satan magazalarda kullandığım sahtelere rastlamadım.yazlığı döndüğüm de kod numaralarını ve fotolarını sizinle paylaşabilirim. saygılar.
Merhabalar, kullanmış olduğunuz olta takımı ile ilgili detaylı bilgileri bizlerle paylaşabilirmisiniz.
Hay maşallah bu sinaritler ne kadar güzel elinize sağlık süper av olmuş. Sinarit denizden çıkar çıkmaz tadına bakma şansına erişmiş biri olarak diyebilirim ki gerçekten tadı da yakalanması da mükemmel bir balık
Güzel sinaritler tebrik ederim. İki kişi 5 kg. aşmış mı ne? Yoksa büyük olan tek bir sinarit vardı da sadece onunla mı fotoğraf çektiniz?
Ömrün malzeme stogu yapmakla geçiyo be abicim yeter et artık torunun torunu bile kullanıcak senin malzemeleri
Tebrikler Hakikaten de süper bir av olmuş.Afiyet olsun.Bayağı bir tuz lazım bu mahlukatın hakkını vermek için
av 3 günlük,ilk fotograftaki balık ilk gün yakalandı.diğer iki balık 2.gün babam tarafından yakalandı.2.gün galiba limitleri aştık birkerelik affedin
Valla ben bilmem. Sizi deniz affetsin. Ben böyle balıklar yakalayamıyorum. Yakalamak bir yana, böyle balık yok zaten buralarda. O nedenle, kıskançlıktan her türlü çirkefliği yapabilirim. Güzel balıklar, tebrik ederim.
Tebrik ediyorum...Çok muhteşem bir av olmuş... (sahte balıkların fotoğraflarını alabilme ihtimalimiz olur mu? Olursa çok iyi olur...)
muhteşem bir av olmuş tebrik ederim Namık abi 7/24 online avcı gibisin. hongkong da kerteriz lazımsa vereyim. avcının avcıya okadar kıyağı olsun biraz denizin uzağı ama iyi balık yapar