Kulaç tam kulaç yani iki eli açabildiğiniz kadar açın. Tabii kola göre değişir. Onun için metrik olarak yaklaşık 1.5-7m.. Bu arada Metrik sistemi bize sunan Ata'ma minnettarım. Hala en gelişmiş ülkeler metrik sisteme geçmeye çalışıyor ama yaratacağı kargaşa, mali yük ve sorun nedeniyle yemiyor ve yapamıyorlar...
Cevap veriyorum: acemilik.. Bol fırdöndü aslında gamdan kaçınmak için şart. Ben av öncesi boş misinayı avlağa gidereken tekne arkasından salıyor ve gamını aldırıyorum. Sonra pek sorun yaşamadan ava devam. Ama karışma sorunu nedeniyle ana misinayı 0.80mm yaptım. Sorun çok azaldı.
. Bendede var böyle bir çanta, Acil Lazım olan şeyler genelde hep dipte kalıyor. Apar topar çıkartıyorum sonrada av dönüşü doldur doldurabilirsen. Cerrah olmanın faydaları tabiki gün boyu "dalak şuraya böbrek buraya , pankreas üst tarafa " deyip antreman yapıyorsunuz. Doktorum ellerine sağlık. Selamlar.
Tebrikler Harika çanta yerleştirmişsiniz Şaka bir yana Hikayesi ve ödülleri ile başarılı ve doyurucu bir av yaşamışsınız Paylaşım için teşekkürler
Doktorum siz baliklara tibbi mudehaleyi mangalda yaparsaniz, daha cok sinolar melanurlar kaybederseniz.. Benden soylemesi... Yalniz pekte uzgun gorunuyorsunuz bu resimde. Tekire vurmussunuz. Olenle olunmuyor Doktor Bey.Size recete yazmak bana dusmez ama "tez gunde sabah suyunda ve gun batiminda sino sirtisi tedavisine" devam onerecegim.Civi civiyi sokermis. Durumun gelisimi hakkinda bizleri bilgilendireceginizden eminim... Sevgi ve saygiyla...
Sinarit Melanur sırtısı DrHG bey Sinarit Melanur sırtısı takımları nasıl olmalıdır. İğne ve takımla beraber kullandığınız yemler hakkında kapsamlı bilgi verebilirseniz sevinirim. Altınkum civarında iri melanur var ama sırtı ve sandaldal hangi takımlarla avlanacağımızı öğrenmek istiyoruz.: