Arkadaşlar, bu hafta sonu çadırımız ve oltalarımız ile şirin ilimiz Sinop ta olacağız .. Akliman mevkiine çadır kurmayı planlamaktayız. Akabinde oltalarımız ile hücuma geçeceğiz Katılmak isteyen arkadaşlar olursa güzel olur. bekleriz.. Katılamayacak ama bölgeyi bilenlerden tavsiyeler gelirse de seviniriz..
Teşekkür ederiz.. sizinde şansınız bol olsun. Uçan kafayı yer valla.. 10 gr kurşun nedir ki.. Ne işimiz var Kalkan da. Artık Antalya haram bize Malum nedenle.. Ne işi var dalganın denizde.. Dalga sitede olur.. Bu arada gerçekten bu mevsimde de dalgalı mı oluyor?.. Peki limandan atarız bizde oltamızı.. Sağol tatlım. sizde gelin hadi..
Hadi ya Peki liman kalıyor demek ki sadece.. Namık, peki Hamsilos??? adı ile bağlantılı değildir umarım
Yakup Hocayı aradım ama bu konu hakkında konuşmadık. Bu hafta sonu orda olmayacakmış Ne tesadüf değil mi Antalya ya gelecek olsak sen olmuyorsun.. Manisa da kahvaltı 1 dk sürüyor.. İzmirde var ne varsa Birde İstanbulda.. Canım İstanbul İzmir
Aylin Abla size iyi yolculuklar ve güzel bir hafta sonu dilerim,Umarım deniz de sizi boş göndermez biz de seviniriz,siz de....
Biri İzmir mi dediii Haklısınız bence de..İstanbul lu olup İzmir de yasayan biri olarak size (gururla)katılıyorum..Sinop da 4 sene oturmama ragmen size yardım cı olamayacagım cunkü 7 yasında ayrıldım oradan.Pek birsey hatırlamıyorum.Babam bıldırcın ı kepceyle tutar balıktan da bos donmez di ama nereden oldugunu bilemiyorum.Simdi ona sorsam kesin olarak 25 sene onceki gibi degildir.Baksanıza gecen sene olta attıgımız gol sularında bu sene bu sene elektrik direkleri ve agaclar ortaya cıkmıs.Umarım cennet Sinop da o kadar bozulmamıstır..