Ava gittim bir dünya malzeme aileyle hempiknik hemde balık muhabbeti yapalım dedik ama başım gelmeyen kalmadı desem doğru olur o kadar malzemeyi taşıyıp arabaya sığdırana kadar canımız çıktı yolculuk v.s avlağa vardık malzemeleri indirip başladık kavaltıya bu arada oltalarıda atmıştımki bir zil sesi aldım oltamı sağlam bir taslamala ve balık geldi kıyıya aldım livara koyup suya attım o arada benim kızdan bir çığlık sesi eyvah demeye kalmadan arı sokması arıyıda gördüm yoksa başka birşey sanacam ve hemen mazemeleri apar topar arabaya koyarak en yakın hastaneye gittik iki bacaktan iğne yapıldı ikide ilaç yazdı dr. ve ondan sonra eve dönmek zorunda kaldım günümüzün zehir olmasınamı yanim kızım için korkmamamı yani ne yapacağımızı şaşırmış bir vaziyetteydik. Livardaki balığı bırakmak zorunda kaldım hiçbir resim alamadım. Resimleride payşalmak isterdim ama olmadı işte ne yaparsın. BU arada kzımla ilgili şu an için bir sorun kalmadığını devam eden bir süreç olmadığınıda öğrendik.
Tebrikler Aylin Hanım,İyi bir gün geçirdiğiniz belli.Alllah içinize sindirsin.Darısı bizim başımıza artık
Sağol arkadaşım... İzmirde benzerini sizinle yapacağız inşallah. Utku şimdiden dalışa hazır Geçmiş olsun arkadaşım.. Arı sokmasının şakası olmuyor..
Aylin hanım,raporunuzdan negüzel bir tatil yaptığınız belli.Tatilin güzelliği Utku eniştenin gözlerine yansımış.Hele yeni arabanın yanında çadırı kurup poz vermemişmi peh bee herşeye değer. Tebrikler tebrikler tebrikler.
Öncelikle paylaşım için teşekkürler. Önemli bir iş nedeniyle Sinop dışında olmam nedeniyle sizleri göremediğim ve yardımcı olamadığım için dilerim beni bağışlarsınız.
Tebrikler çok güzel bir av olmuş.İzinsizlikten yakındığım şu sıralar o görüntüler bana ilaç gibi geldi.
Çok sevindim, darısı tez zamanda başınıza o zaman. Hocam, daha önce bize ev sahipliği yapmıştınız. Çok incesiniz,sağolun. Sizi görmeyi çok isterdik. Bir başka zamana inşallah..... Sormayın, tüm gece direksiyon başında olduğu halde bir anda psikolojisi değişti. Yorgunluk vs kalmadı.. Bir güzel yedik ki Sormayın..