kardeşim ben zaten belirttim tartı bozuk oldugunu baska da tartı yoktu kamptaydım kusura bakma elektronik tartıyla gezememya her tarttıgımda farklı çıktı zaten .ama 3 kilo var.
Tebrikler İlk atışında ve ikinci sarmanda bu balık geldi ve sonraki 3 günde hiç birşey alamadın demek Tekrar tebrikler...
Tebrik ederim Muharrem devamlarını dilerim zıpkıncı İbo'ya kardeş diye hitap etmişsin o senden 23 yaş büyük Muharrem saygılar.
İbrahim abi yaşını 16 ya kadar düşürdüler abi okadar mı genç gösteriyorsun Benim yanallardaki izler dikkatimi cekti ama olabiliyor bazen diye düşündüm. Hem Muarrem zıpkın kullanmayı bilmez balık her ne kadar 3.900 gr olmasada 56 cmlik bir boyut tatmin edici tebrikler daha irilerine rast gelsin
farketmedim yaşını kusura bakma özür dilerim.kendini daha genç hissitmiştir ne güzel işte teşekkürler.
evt bende 3900 oldugunu düşünmüyorum tartım bozuk o ne gösterdiyse onu yazdım ama 3 kg vr bunu zaten görüntüsünden anlarız. sizlere daha irileri rastlar insallah.
geçen hafta bende 61 cm gelen bir levrek yakalamış ve raporunu yayınlamıştım.balık oldukça besili olmasına rağmen 2910 gelmişti bu balıkta yaklaşık 2400-2500 gram arası gelir tahminimce.çok güzel bir balık tebrik ederim daha iyilerine rastgelsin
Sadece yasi buyuk, olta avinda tecrubesi itibariyla sizlerin kucuk kardesiniz. Agabey, 23 yas diye acikca yazmasaydiniz keske, rakam buyuk yani, ihtiyar hissettiriyor insani. Saygilar.. Genc gosteriyorsun derler ama 16 da degil herhalde. Iltifatin icin tesekkur ederim Cagri kardesim. Estafrullah kardesim. Aynen oyle oldu. Selamlar...