4 ve 10 Ekim tarihlerinde Sinop iskelsinden aldığım balıklar aşağıdadır. Olta hafif zoka ve 0.25 mm misina, yem 4 ekimde izmarit, 10 ekimde istavrit, yaprak ve şakşak yem 4 ekim, 15-20 adet sarı kanat (tam saymamıştım) 10 Ekim, 1 adet 520 gramlık eşkina, 23 adet Çinekop, 7 si ince
Valla Sinop'ta alabalığı garanti edemem ama, bakın bu açık davet, bu hafta sonu gelin bol bol çinekop avlayalım. Ctesi günü Atakum iskelede güzel çinekop alınıyordu, ben sınav için Samsun'a gelmiştim, iki tane de ben nasiplendim. Arada yoklamanızı tavsiye ederim. Samsun'a çok selamlar
Tebrikler Merhaba Yakup Abi; Gerçekten çok güzel avlar olduğu belli. İlk resimdeki yüz ifadenden de bu anlaşılıyo zaten. Bizim buralarda bu yüz ifadesi için bi söz kullanırlar ama ben burda telaffuz etmeyeyim. Ben sanki bu ifadeden "bak ben balığı katlediyom sen Samsunda havanı alırsın" edası sezdim ama neyse İnşallah bu haftasonuda bu güzellikte bir av yaparsın. Benim bu haftasonu balık işim yaş gibi görünüyor. Sana rastgele. Aman ha sakın bahane bulupda gidemedim deme
Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Pek zaman bulamıyoruz, zaman bulduğumuzda ise hava uygun olmayabiliyor. Bir de maalesef burada her sezon neredeyse bir hadi bilemediniz iki balık türü ancak avlanabiliyor. . Ömer bey, zargana oldukça bol, 50 parçaya kadar almak mümkün fakat ykarıda da dediğim gibi maalesef benim zamanım pek uymuyor.
Yakup Hocam ellerinize sağlık, çok güzel av olmuş, hele bir de fotoğraflarda gülen yüzler gördüğümde ben daha çok seviniyorum, tekrar TEBRİKLER.
Hocam tebrikler, güzel bir av olmuş Darısı hepimizin başına. Ben o sarıkanatlardan 2 tane alsam yeter Bereketli avlar dilerim...
Yakup Hocam Çok güzel kareler göndermişsiniz bizlere Sinop'tan. Ben de artık saatleri sayıyorum Karadeniz'e kavuşmak için. İri palamut haberleri geliyor bu sıralar. Kısmetse Cuma sabahı güneş doğarken denizde olacağım. Bakalım benim kısmetime neler gelecek?