Sinoptan bu zamanda ne çıkar?

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında balıkçıemre tarafından paylaşıldı.

1. balıkçıemre

balıkçıemre Emre

abiler maclar ben 14 yaşındayım daha küçüğüm ama balık tutmasını seviorum bi sorunum var. bu yaz kısmetse son olarak babamla sinopa gitmeyi istioruz. Bu zamanda iskelede ne çıkar yabi geçen sene gittiğimde çapariyle hamsi alıyorlardı yani;
    hangi takım kullanmak gerek?

yemli yaparsa ne tür yemler gerek?

vs vs vs

yardımlarınızı bekliorum

2. balıkçıemre

balıkçıemre Emre

hiçmi bilen yok ya ? sinoplu yokmu yaa acil lazım ona göre takım götürcem de yem fln vs vs vs bilen varsa lütfen paylaşsın

3. serkan67

serkan67

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    6 kg yayın
    arkadaşım karadenizde kıyı balıkcılığı çok zordur. Ben yeni döndüm karadenizden ve inan bana sadece bi hamsi 2 adet istavrit tutabildim. Ama karadenizin en güzel yanı eylül ayından itibaren çinekop ve palamutun başlamasıdır. Yanına giderken muhakkakki çinekop takımı al ve sadece bu ava yoğunlaş eğer tekne bulabilirim diyorsan bolca zargan ve palamut tutabilirsin ama açıktan kıyıdan anca dediğim gibi sadece çinekop bazı burunlarda ise lüfer

4. serkan67

serkan67

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    6 kg yayın
    Bu arada yem olarak çinekopa istavrit veya en güzeli balıkcılarda bulabilirsen tirsi balığı kullan bu balıkları fileto şeklinde kes ve kancaya uzunlamasına parlak kısmı dışa gelecek şekilde tak

5. Cadayl

Cadayl Aylin Özyurt

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    lepistes..

Hamsilos burnu civarında mezgit avlanan bir burun var. İnsanlar çok güzel mezgit avlıyorlardı ordan;)

6. samsun-lu

samsun-lu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    kefal
    istavrit

biz samsundayız ama istavrit cıkar herhalde

7. balıkçıemre

balıkçıemre Emre

ben zaten2. memleketim sinop hamsilosta mezgit çıkıyormuş duydum ama iskele var orda bilmiyorum görmüşsnüzdür belki şehir merkezinin aşşağısında büyük bi iskele var ordan izmarit alıyorlardı ve çapariyle hamsi ve istavrit ....