klasik şamandıra oltası hamur ile tutulmuştur. denize bağlanan çaydareeling olta çekisi bambaşka bir duyguydu ilk defa böyle bir heyecan yaşadım. bu balıkta çayda tuttum ama ney oldugunu bilmiyorum geri saldım.
Maşallah balıklar çok güzel tebrik ederim, küçük olan balık inci balığı genelde yem olarak kullanılır bizim bu taraflarda oldukça boldur hatta onlar yüzünden yemli şamandıralı takımla av yapmayı bıraktım çünkü yiyeceğe bi musallat oldumu peşini bırakmıyorlar
Tebrikler arkadaşım güzel sazanlar almışsınız ama 3 balığında olduğu fotoğrafta en baştaki dışında diğer ikisi limit altı gibi geldi bana umarım ben yanılmışımdır
Sazanda 40 cm boy limiti ve günlük 5 adet sayı limiti vardır.. Sizin 2 balık boy limitini geçememiş yani gözüme öyle göründü Ayrıca amatör (sportif) amaçlı bir avcının bilmesi gerekenlere Buradan bakabilirsiniz... Şu andan itibaren yapacak bir şey kalmamış ama bundan sonrası için tebliğ'lere uyarsanız emin olun çok daha zevkli ve çok daha anlamlı avlarınız olacaktır.. Rastgele..
Limit ne işe yarar diye bir soru gelirse aklınıza şu işe yarar ki üreme olgunluğuna erişmemiş balıklari, yani yavru balıkları avlamamızı engeller. Tavuk yeriz ama civciv yemeyiz. Limit altı balık yemek, civciv yemekten pek farklı değildir.