şıp şıp 1. bölüm 2005 yılı 2005 yılı gökçeada team. bu görüntülerde şıp şıp takımı ile yakalanan balık görüntülerimiz var. ayrıca dip oltası ile yakaladığım kanatlı kırlangıç balığının eşşiz güzelliğini izleyeceksiniz.Bizi kendine hayran bıraktı ve denize geri verdik.Elimizde sadece görüntüsü kaldı. http://www.youtube.com/watch?v=M92RM8iNJWA
bülent abi (((şıp))) demiş oturmuş . kıskandırıcı bir grubunuz var allah bozmasın inşallah. devamını bekliyoruz.
Bende zamanında 2-3 kere Gökçeada'ya gitmiştim,abim orada görev yapıyordu. Herkese tavsiye ederim,çok güzel bir yer ama rüzgarı hiç kesilmiyor Ve giderseniz yaz ayında gidin ,kışın mahsur kalma riskiniz her zaman var. Ayrıca gökçeada da gölette var,sazancılara duyurulur, sazanları lezzetli,tecrübeyle sabittir. Hatta giderken benide götürün,size ne sazan yerleri gösteririm,garantili
bülent abi paylaşım için teşeşkkürler.. "bir bayrak ancak bu kadar güze olabilir" mükkemmeldi yaa.. ayrıca bu kırlangıç balığıda gercekten cok güzel bi balıkmış..bak şimdi aklıma girdi yine bu balıklar..ben nasıl uycam şimdi
Bülent bey bu güzel paylaşım için teşekkürler. Bir not düşeyim: Filmden görebildiğim kadarıyla sanırım avladığınız balık kırlangıç değil de uçan kırlangıç balığıdır. Kırlangıçlar TRIGLIDAE (KIRLANGIÇ BALIKLARI) ailesinden bu ise DACTYLOPERIDAE (UÇAN KIRLANGIÇLAR) ailesinin ülkemiz sularında yaşayan tek üyesi olan Dactylopterus volitans (Linnaeus,1758) (Uçan Kırlangıç Balığı) dır. Kırlangıç Uçan Kırlangıç
VALLA TAM OLARAK NE TÜR BİR KIRLANGIÇ OLDUĞUNU BİLMİYORUM.ANCAK VERDİĞİNİZ BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜRLER.YAKALADIM VE SALDIM.
Bülent bey asıl ben teşekkür ederim. Tutup ta salıverdiğiniz bu balık nesli giderek azalan değişik bir balık. Sizler gibi balık avını et temini olarak görmeyen arkadaşlarımız olduğu sürece inşallah denizlerimzde dolaşmaya sonsuza kada devam edecekler.
helal olsun bülent bey ! başkasının balığını görmeyen kendi balığını jaws zannedermiş. yılmaz & cengiz ustan
GARİP KARDEŞ MESAJINI ALDIM. HAYRA YORUYORUM.BENİM İŞİM BALIK YAKALAMAK.YEMEK DEĞİL. bundan böyle 10 kg altındaki balıkları salma kararı verdim.Birde sen benim nasıl balık yakaladığımı iyi bilirsin.Affetmem.Adamı ağlatırım.2006 ağustos gökçeada limanı saat 09 ile sabah 06 saatleri arasındaki melenur yakalama şovumu sakın unutma.125 adet melenur.Hani sen dayanamayıp yatmaya gitmiştin ya.
Dostum bu takım tam bir melenur katili.100 balık yakalarsan 90 tanesi melenur olur. Melenuru affetmez.Biz şıpşıp ile melenur yakalama yarışması dahi yapıyoruz.İndir bindir tabiri. Yani melenur yakalamak çok zordur. Ancak bu takım affetmez.Tabi tekne şart.Tekneden 50-60 metre arkadan gelecek.Sonucuna inanamayacaksın. Birde melenur dışında sinarit,lüfer,palamut,levrek,istavrit,akya yavrusu,zargana,kolyoz,uskumru,kupes,bazen karagöz yakalanıyor.Bunların tamamını yakaladık.Bu sebepten yazdım yani varsayım değil gerçek.Verdiğim linklerde bir kaç şıpşıp görüntüsü var.izlemeni tavsiye ederim. http://www.youtube.com/watch?v=M92RM8iNJWA http://www.youtube.com/watch?v=wxARE9S6LCg