siparişim geldi

Konu, 'Makineler' kısmında sermat tarafından paylaşıldı.

1. fuat36

fuat36 M.Fuat GÜNER

Merhaba, hayırlı olsun. Şeffaf plastikleri makineninin ayağına takıyorsunuz,makinayı kamışa takıp sıkıştırdığınızda boyası zarar görmüyor böylece, en azından ben öyle biliyorum..

2. furunotr

furunotr Haluk

Şu an getirmiyor... Önsipariş ile getirebilir tabii ki... Yalnız makinanın yurtdışı fiyatı bu kadar yumuşamamış iken; yani daha pahalı iken ben oradan yani Ergin'den 450 lira gibi bir rakama temin etmiştim...

Şu an sitesinde tavsiye edilen satış fiyatı 16000 yen...

Sizin Pahalı dediğiniz Sephia 49000 Yen;

Sanırım kastettiğiniz Sephia boyuna göre 17000 ila 19000 Yen arası değişiyor;

Fiyat kıyaslamada hafif bir yanılgı olmuş gibi...

Ergin'in Sitesindeki Sephia 49000 Yen olan modeli...:)

Şu:

http://fishing.shimano.co.jp/product/reel/28

Sanırım sizin fiyat baktığınız da şu oluyor:

http://fishing.shimano.co.jp/product/reel/3349

3. furunotr

furunotr Haluk

İp misina ile ben bir dönem kullandım ve herhangibir sorun olmadı; tabii klavuzuna iyi bakım yapmak gerek makinanın; eğer o bölge düzgün çalışmaz ise ipin niteliğine göre yüksük denilen kısmın aşınma riski var...

Ben şu an ip kullanıyorum; feci alıştım; ancak ip kullanmak zorunlu değil ise kullanılmamasından yanayım; belki bir süre sonra monoflamente dönmeye çalışacağım... Hem çok daha yüksek fiyatlı (özellikle orta ve iyi kalite ipler); hem riskleri mevcut; ve hem de avlakta diğer monoflament kullanan avcılara uymanız zor oluyor...

İp olarak son 1-1,5 yıl kadardır Power Pro 0,10 kullandım; şu an yine sıfır Power Pro sarılı ve yedek olarak Penn aldım; Power Pro'dan memnunum; Penn'i denemedim ancak kullanan bir-iki kişi memnunlar... Power Pro'nun normal olanı kullanıyorum; bu yassıdır; tam yuvarlar değildir; 8 Slick en ince 0.19 bulmuştum ancak makinadan çıkışı ve katettiği mesafe beni tatmin etmediği için çıkarttım; 0,10-0,13-0,15 gibi çapları sanıyorum beni tatmim edecektir eğer bulabilir isem; bu tam yuvarlaktır...

4. balikoltasi

balikoltasi Birol

super8slick in 0.15 i bile kalın. Furkana almıştık dibe inemiyorum diye başımın etini yemişti. En sonunda koptu rahatladı :) Normal power pro 0.10-0.13 boğaza ideal gerçekten.

5. furunotr

furunotr Haluk

Demek ki Power Pro 8 slick'in 0,15'i de Boğaz kullanımı için uygun değil bu durumda... O halde sizin de belirttiğiniz gibi 0,10 ve 0,13'ü ile ilgilenmek lazım...

6. sermat

sermat serkan

Favori Kamış:
    cormoran bull fighter 10-30, okuma compressa 100-200,shimano nexave
    Favori Makine:
    shimano aceration hg okuma raw2,shimano nexave daiwa tournament entoh
    En İyi Avı:
    minakop şu kadar
    ya o zaman ben raw 2 yi boğazda kullansam nasıl olur