İsim vermek doğru olmayacak sanırım ama bundan sonra netten sipariş verirken mutlaka stok bilgisi ve bana ulaşım bilgisini teyid etmeden sipariş vermem. sizede bu yolu tavsiye ederim. a sitesi b sitesi nasılı araştırmaktan ziyade telefonda ön bilgi almak çok doğru. ancak ürünler verilen sözlere rağmen, söz verilen sürede gelmezse açık açık site ismi, görüşülen kişinin ismini ve yazışma maillerini de açıklarım
Caner ne siparişmiş bu ya! Ne istiyorsan Alo de bana hemen 5 dakıka uzakta aldırırız göndeririz. hemde bakarak alırız. Sıkılma. Yaz bize alalım. dostluklar ölmedi daha.
Sağol abi.teşekkür ederim. düşünmen bile onur verici. Valla bende şaşırdım. sipariş siparişten çıktı sorun oldu ama bu durum forumumuzda ki arkadaşlık - kardeşlik bakımından çok basit bir konu olduğunu anladım. burada çok değerli kişiler var. hepside yardım için elinden geleni yapıyorlar. Allah razı olsun hepinizden. ilgin için teşekkür ederim abi. ilgili site ile de görüştüm. bazı ürünleri iptal ettim. bazılarını da muadil veya ellerinde olan en yakın ürünleri paketleyip gönderecekler bu konumda anlaştık. inşallah hayırlısı olur.
Tamam ne zaman ne konuda dilersen PM atman yeterli sıkılma hatta hatta aldıklarıma bile git bak dersen bile bişekilde halledilir. Ne demek her zaman
ürünler kavga gürültünün ardından elime ulaştı. ancaaak, sağolsun Kadir abi koskoca bir site ve alışveriş mağazası bulunan xXx.com.tr sitesinden çooook daha yürekli ve iyilik sever biri ki, bana gönderdiği sahteler sitenin kat be kat üzerinde değere sahipler. hem maddi hem manevi olarak. bu forumda böyle kişileri tanımaktan onur ve gurur duyuyorum. elimden geldiğince bende aynı şekilde tüm forumdaşlara aynı şekilde yardım edeceğim. bu arada elimden geldiğince fotoğrafladım. herkese teşekkür ederim. Kadir abi sana ayrıca sonsuz teşekkür ederim. en kısa sürede bu iyiliğine karşılık vermek istiyorum yoksa ezileceğim bun altında
Süper çok güzel inan çok sevindim. Güle güle kullan Kadir ya Kadir. Adamın dibinin ötesisin dostum Ellerine sağlık varol..... Kadirin kadrini kıymetini bilmek lazım.....
Kadir abi bana 99 senesinden önceki insanları, insanlığı hatırlatıyor abi. böyle iyilikler insani yanımızı çok daha dışarıya vurmamızı sağlıyor. çevremizde böyle kişilikler odukça hiç korkmamak lazım. ayrıca temennin için sağol abi teşekkür ederim. inşallah hayırlısı ile yarın gece balıktayım. düğün var akrabamın. düğünden sonra kayınçom ile beraber enez limanına gideceğiz. sabahlayacağız. limanda birşey bulamazsak çamlığa doğru büfenin önüne gideceğiz. olmadı yatar, sabah suyuna kalkarım. kısmetim var ise balık olur. zaten sabırsızlıkla ilk raporumu yazacağım günü bekliyorum. tıkandı baba hikayesine bir çizik atabilecek miyim bakalım
hayırlı olsun güle güle kullan bu sahtelerin içinde 3 4 tanesi 1 bilemedim 2 yıllık mazisi var,geri kalanı yeni sahtelerdir..bir kaç denemeleri olmuştur..huyum suyum farklı olduğundan başarılı sahteleri daha az kullanıyorum..hihi amacım farklı ekipman ile av yakalamak..bu beni mutlu ediyor.. sağ baştan başlarsak: maxrap ve fortuna lar ilk gün balık almışlardır.. onun altındaki kaşık aksiyonu güzel..bulanık suda kullan... kırmızı kafa ef&ef sahte..altındaki 3lüyü çıkar..çalıştırabilirsen aksiyonu çok güzel.. spro silikon sahte,izmir tarafında iyi iş çıkarmış..yanlız üstedki kırmızı kafanın aksiyonu ondan daha iyi olduğundan onu tercih ediyordum.. turna sahtesi,,tatlı avına çıkamadığım için daha doğrusu merası uzak olduğu için..belki sizin oralarda vardır diye düşünerekden ekledim.. sol dan aşağı doğru: strike pro..sadece bir kaç kez yüzüş testinden geçti,,aksiyonu oldukca güzel..o dönem haftada bir sahte aldığımdan unutulmuş garibim river popper..o bana hediye idi..bende lazım olan kişiye hediye edeyim dedim..benzer sahte var elimde..balık almışlığıda var.. river98: ilk su üstü ile levreğimi onunla yakaladım..ağzım kulaklarıma varmıştı adana yapımı cam sahte için strike pro: aksiyonu oldukca güzel sahte..avıda vardır..tahmini 5 6 kiloluk bir levreğin sahtenin altından gelişini görünce kalbim yerinden fırlıyacaktı..o balığı atlattıramamıştım bu sahteyi görünce hep o levreği hatırlar dururumhihi pelikan sahte..renk desen itibari ile balığı çeker yanına..uzağa atmak için sığırtma kurşun yahut şamandıra kullan..gece atıp çek..ve yavaş çek.. Uploaded with ImageShack.us
O kadar çok heveslendim ki anlatamam. Allah sonumu hayır etsin Sahtelerin hepsini tek tek deneyeceğim abi. özellikle gece, liman içi ve mendireklerde at çek için çalışacağım. daha çok hangilerine şans vermeliyim ? birde bazı eksiklerim var. yarın gitmeden önce onları tamamlamam lazım. sahte halkası vs gibi. yoksa sök bağla uzun iş birde tatlı su için mert e (shatin) misafir olmayı düşünüyorum yakında. orda kullanırım