Bir zamanlar şıpşıp kamış mı dolandırıyordun, ben mi öyle hatırladım yoksa? Başlığı görünce dedim "aha Volki şıpşıp olta ile balık almış!" Abim teşekkür ederim, haftanın neşesi oldu. Selamlar, güzel gönlünce avlar dilerim.
Bazen halen az da olsa göl kamışı deniyorum Nuri abi. Buralarda şıpşıp demezler. Aleyküm Selam, sizlere de keyifli ve güzel avlar dilerim.
Yok Volkan abi seni öyle japon falan kesmez. Sen direk büyük bir tuzlu su akvarayumu kur, deniz levreği yetiştir , belki o sana rehberlik eder . Abi senin bu efsane hikayelerden bir kitapçık olur sanıyorum artık. Mübarek balıklar da senin yokluğunu kolluyor sanki.Raporlarından anladığım kadarıyla ne zaman bir sebeple gitmesen ortalık yıkılıyor. Yolun İstanbula düşer de balığa niyetlenirsen ve de gidemezsen mutlaka haberimiz olsun.
Çok teşekkür ederim, umarım bu soğuklarda av yapan her düzgün amatörün şan yüzünü güldürür. Okurken eğlendiyseniz ne mutlu bana, nice keyifli avlar dilerim. :laughing: :laughing: :laughing: Bu da güzel fikir sizin için. Lakin bunun işe yaraması için İstanbul avlaklarına ve balıklarına alışmam, bayağı bir tecrübelenmem lazım. Burada havaya göre avlağı iyi tahmin edebiliyorum artık ama avlanma zamanlarım tam uymuyor. Vergi affı uzamamış olsaydı, muhtemelen bende avlakta olurdum o günlerde. Tutarmıydım, o nasip tabi. Sizlere nasipli avlar dilerim.
Volkan Abi o japondan birtanede bizim evde var verim sana ama bizimkisi herzaman şıp şıp yapıyor başında insanı görünce ben ayda bir suyunu ya değiştiririm ya değiştirmem sonra hergün balığa gitmek zorunda kalma ee tutma konusunda usta olamasakta balık bakma konusunda ustayız vesselam her daim rastgelsin Abi
Yorum için ben teşekkür ederim. Keyifli avlarınız olsun. Teşekkürler Mert, bende farkettim dediğin olayı. Yaklaşmadan şıpşıp yaparsa dikkate alıcam sanırım. Nice keyifli avların olsun.
rapor her zamanki gibi eğlenceli olmuş ellerine sağlık sen o japonu canlı bırakma yapsan dahamı iyi olurdu diyorum acaba bi tavsiyem var havada ayazı gördünmü avlakta yerini ayırt derim
Teşekkürler Timur, bu yoz japonu canlı bırakma yapsam, avlağı da yozlaştırır. Zaten avlağa bu kötülüğü yapamam. Tavsiye için teşekkür ederim. :thumb: Sorun zamanlamada değil, sorun bende. Güzel zamanların tam benim yoğun çalışma günlerime denk gelmesinde. Geçen seneki şevkimi bi yakalasam...