Sırtı Avı İle Nasıl Balık Avlanır, işte avımız. 28. Mayıs 2014

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında orhan kucukbicmen tarafından paylaşıldı.

1. osakan

osakan Özkan

Favori Kamış:
    Major Craft Huntaway
    Favori Makine:
    Cormoran Black Star Z-10 Pif 3000
    En İyi Avı:
    Hepsi en iyi
    Üstad paylaşım çok güzel, resimli iyi olmuş, eline sağlık. Önümüzdeki hafta tekneyi suya indiriyorum kısmet olursa. Temmuz itibari ile sırtı avlarına başlarım. Rastgelsin....

2. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Ben de sana çok teşekkür ederim Sevgili Özkan kardeşim, sırtı avlarında da bir gurup gibi hareket etme zamanı geldi, bakıyorum, tatlı su avları olsun, boğazda lüfer , istavrit avları olsun artık yapılan balık avlarına göre daha çok gurup luşturan arkadaşları görüyorum bence de böyle olunması gerekli, böyle olunca aynı konudaki bilgi ve tecrübelerin de paylaşımları daha etkili oluyor, benim düşüncelerime katılırmısın. Senin de sırtı avlarını bekliyorum, sevgiler tekrar görüşelim.

3. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Cok teşekkürler sevgili Koray kardeşim, böyle yormların sizler tarafından gelmesi beni gerçekten çok sevindiriyor ve iyi işler yaptığım ve doğru bir yolda olduğuma da inandırıyor bu da bana güç , kuvvet veriyor, sevgiler sizlere olsun güzel kardeşlerim.:)