Yer Atatürk Barajı bu balık ilginç bir şekilde oltaya vurduktan yani kaşığı aldıkatan sonra hiç mücadele etmiyor kendini bırakıyor misinanın ve oltanın akışına.Onadanmıdır yoksa şevki hocanın sis balığına bakış açısındanmıdır bilmem ama bu balığa nedense yakalandığı zaman üzülüyorum. Neyse balık sis balığı kilosunu bilmiyorum çünkü balığı tartamadan değerli mustafa kardeşim elimden alarak el koydu balığa.Balığın iş yapmadığı şu günlerde oltama takılan güzel balıklardan birisi.Rabbim daha iyilerinide nasip eder inşallah. Adıyaman Balık Avı-Atatürk Barajı Balık Avı Makine:Okuma Trio 30 s Kamış:Shimano Exceller Misina:028 Monofilament
tebrik ederim.,eminim çok zevkli ve aksiyonlu bi av olmuştur. bu arada., "shimano exceller" kamışı yeni duydum
Süleyman,sayende Fıratın nadide türlerinin,güzel örneklerini tek tek görüyoruz:thumb: .Balıklarla pozlarının yanısıra,detaylı(sadece balığın her tarafının görünebildiği) balık fotolarınıda paylaşırsan,türlerin tanınmışlığına katkın olur düşüncesindeyim. Birde bu balıklar nasıl pişer,ızgaraya,şişe gelirmi,kılçık durumu,tadı tuzu nasıldır,hangisi en lezzetlisidir,sazandan,aladan iyimidir kötümüdür,birazda bunlardan bahsetki,önümüzdeki sezon oralara geleyimmi gelmeyeyimmi karar vereyim
*** Fatih abim elazığ turnası için rapala tavsiyesi yapabilirsiniz. Kayalık ve derin yerlerde dipte gezen bi balık. Teşekkür ederim.