Sis Balıkları Boy Boy :)

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında harakiri tarafından paylaşıldı.

1. harakiri

harakiri şevki

Favori Kamış:
    Cormoran Blackbull 2.40 m 5-25 gr atar
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 2500 FD
    En İyi Avı:
    7 kg Gökkuşağı Alabalığı 82 cm
    Bu cumartesi gitmiş olduğum balık avından 3 balıkla döndüm. Havaların soğuması ile birlikte sanki avlak bereketlenmiş gibi geldi bana. Fakat av sırasında çok sevdiğim strike-pro'nun kurbağa sahtesi ile bir adet meppsi ota, kamışa taktırdım:( ince misina ile çok sahte kaybediyorum malesef. Saygılar....

2. stillborn19

stillborn19 Sezai

Favori Makine:
    Kamış:Linaffe,Captain,Remixon makina:Virax Charizma
    En İyi Avı:
    Sudak 3 kg
    Çok güzel balıklar tebrik ederim keşke biraz detaylı anlatsaydınız raporunuzu heycanlanmak istiyorum balık kırizlerim tuttu yine yem olarak ne kullandınız

3. vurgun-01

vurgun-01 Mustafa Can

Favori Kamış:
    Shimano catana 2,70
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 2500 FC
    En İyi Avı:
    7.000 sazan - 2.785 Sudak - 1.370 Akbalık - 3.100 Turna
    Tebrikler Şevki. Güzel balıklar. Biz bu balığa ağzı büyük derdik. Sinek çekirge gibi kanatlılara bayılırlar.

4. harakiri

harakiri şevki

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 2500 FD
    En İyi Avı:
    Balığa her hafta tek başıma çıkarım. Yöntem olarak at-çek yapıyorum ve 3 numara mepps marka döner kaşık kullanıyorum. Balıkları yaklaşık 3-4 saat içerisinde avlayıp saat 14:00 civarı karnımın da acıkmasıyla birlikte ve sahtelerimi otlara taktırdıktan ve elimden başka sahte kalmadığından avı sonlandırarak evin yolunu tuttum. Kafama estiği zaman kanuni motoruma atlayıp giderim balığa:D Evimden avlak yeri en fazla 10 dk. sürüyor. Bu balıkları avlarken bugün ilk defa su kenarında yüzen bir yılan balığı gördüm. rengi ve deseni o kadar hoşuma gitti ki bu hayvanın, o çeşitliliği ve güzelliği bizlere sunan yaratıcıya içimden şükürler ederek balığı suda kaybolasıya dek izledim durdum. Suya düşürme tehlikesinden dolayı avlağa fotoğraf makinası götürmüyorum. Yoksa yılan balığını görüntüleyecektim...

5. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Tebrikler.
    Yahu mubarek levrege ne kadar benziyor :S
    Rastgele...

6. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
    Merhaba güzel balıklar peki bunları meppslemi aldınız keşke sahtenin fotoğrafınıda çekseydiniz

7. harakiri

harakiri şevki

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 2500 FD
    En İyi Avı:
    Balıklardan en irisini ve küçüğünü meppsle, ortancasını ise aşağıdaki sahteyle aldım. Bu balık türü üzerinde at-çek konusunda edindiğim tecrübelere göre galiba meppsle daha iyi sonuç ve vuruş alınıyor..

Kullandığım sahte STRIKE-PRO EG-097A

Son düzenleme: 17 Ekim 2010
  8. qelement

qelement cengiz

harakiri kardeş öncelikle selamlar. tuttuğun balıklardan dolayı ayrıca tebrik ediyorum seni güzel bir av olmuş..yaşadığın şehir mi? yoksa memleketin mi ? şanlıurfa.. bunu öğrenmek isterim .. eğer şanlıurfada yaşıyor ve bu balıkları şanlıurfada tuttuysan özelden bana avlak yeri hakkında bilgi verirsen çok sevinirim..biz 3-4 arkadaş 10 güne bir balık tutmaya gidiyoruz baraja.. ama baraj çok uzak geliyor bizlere .. mesajıma bir cevap verirsen sevinirim.. iyi günler başarılı avlar..

9. OTTOMAN

OTTOMAN

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1 kilo aynalı sazan :(
    öncelikle avınızı tebrik ederim daha bereketli avlar dilerim,
    bunun yanında bilgi olsun diye yazmak istedim: rengi ve deseni canlı renklerden oluşan sürüngenler genellikle zehirli olabilirler, Yaratan çok güzel yaratmış muhakkak ama genede canlı renkleri olanlara çok yanaşmıyalım:D

10. harakiri

harakiri şevki

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 2500 FD
    En İyi Avı:
    Balıklar sürüngenler sınıfına girmeyen türler oldukları için korkulacak bir durum yok o yüzden endişelenmeyin o kadar...

11. drayetkin

drayetkin ahmet

Favori Kamış:
    Shakespeare uglystick 2.70,
    Favori Makine:
    Abu garcia stamina 25
    Merhaba Şevki kardesim tadı nasıl bu sis balığının nasıl pişirilir? Bizi bilgilendirirsen sevinirim

12. harakiri

harakiri şevki

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 2500 FD
    En İyi Avı:
    Yağsız ve kılçıklı bir eti var bu balığın. Kılçıktan dolayı 2 kg ve üstü balıkların tadı ve yenmesi daha güzel oluyor.Izgara veya yağda diğer balıklarda olduğu gibi rahatlıkla pişirebilirsin. Büyükleri için konuşursak yağsız ve lezzetli bir eti var...