Site arkadaşlarıma

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında kayahan.can tarafından paylaşıldı.

1. murat41

murat41

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    vatoz 46,7 kg
    yangına körükle gidiyorsunuz :D sağlıklı düşünmek lazım:) ;)

2. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Yer söğleme konusunda bende söğlenmeme taraftarıyım tabiki ip uçları olabilir, nokta tarifi olmamak şartıyla. Üyeliğin iptalini anlayamadım. Sevgili kardeşim bir problem varsa açıkca yazarsa bukadar insan merak içinde kalmaz diye düşünüyorum, fakat açıklama yapmayacaksa böğle ulu orta üyeliğimin iptali diye talepte bulunamaz, düşüncesindeyim, binlerce insanı merak ettirmeye hakkı yok diye düşünüyorum. Hatalar insanlar içindir, düşünüldüğünde herşeyin üstesinden geliyoruzda böğle fındık kabuğunu doldurmayacak meseleleri bahane edip tartışmaya gerek yoktur. Herşeyden önce sanal bir alemde dostuz, sen beni ben seni kırsam elimize ne geçecek soruyorum sizlere. Herşeyden önce saygıyı ve sevgiyi kaybetmeyelim derim. Saygı ve sevgilerimle.

3. uzunköprülü umut

uzunköprülü umut Umut ÖZER

Favori Kamış:
    3.00m alba kamış 60lık olta ve her türlü şamandıralı olta takımı
    En İyi Avı:
    10 cm tatlısu levreği
    bence av yerleri söylenmeli ben şimdi paylaşım yapıyorum konuyu açtım av yerini söylemedim olur mu şimdi ben her zaman gittiğim yerleri abilerime söylüyorum zaten söylemezsen paylaşımın ne anlamı kaldı ama ağcı olsun ama amatör balıkçı onların vicdanına kalmış bir olay

4. uzunköprülü umut

uzunköprülü umut Umut ÖZER

Favori Kamış:
    3.00m alba kamış 60lık olta ve her türlü şamandıralı olta takımı
    En İyi Avı:
    10 cm tatlısu levreği
    biz kimseye deömiyoruz ki bak bu baraja git kıyıdan 100 metre ileri otur oltalarını çapraz at balık orda >>> biz sadece kardeşim bu barajda güzel balıklar çıkıyormuş istersen birde oraya bak (biraz define yeribulma gibi oldu sanki):D

5. volgym

volgym Volkan CANSEVER

isteyen söylerrrr istemeyen söylemez! avlak söyleyen insana neden söylüyosun da denmez, söylemeyene neden söylemiyosun da denmez ;)