aman ercan abi gaza gelip takım falan yollama zira aldık 2 tane hayırlısıyla 1 nisanda kurtboğazındayız. bekleyin beni turnalar feci geliyorum
Çağrı benim sözüm sözdür,ne zaman istersen takım hazır. Ayrıca madem istemiyorsun bir nisanda inşallah görüşürsek sana turna hediye ederim, Allah izin verirse bende ordayım. (Tutacağım garanti ya, balık sözü veriyorum ne demekse )
Burası kurtbogazı barajına benziyor tahmini olarakda villaların altındasınız mustafa abinin bi ciftligi var orada cok yatıp kalkdım doktorun villasının altında cok yatıp kaldım benim 2 sene önceki mekan 2 sene önce cok güzel 2 ile 7 kg arası sazan cıkıyodu ama bilincsiz insanlar tarafından atılan turna bu gölümüzüde bitirmiş bulunuyor.Ve bu gölümüz sazanın yasak olmadıgı dönemlerde 10 15 20 kg arası güzel sazan veriyor ve yazında 60 90 cm arasıda canlı yemle turna veriyor.Ama sazan cekmek kadar turna zevk vermiyor o da ayrı bişey tabi.
konuyu hortlattım özür dilerim ama ercan abi sanırım dediklerimiz işe yaramadı zira geçen kurt boğazındaydım kestiğim duyarlı olduğum serpme işe yaramamış bir tane bile turna yok idi levrek dediğimiz amerikan levreği var sadece ve zararlı bir tür kurtboğazını bitirmiş durumdayız allah sonumuzu hayr etsin