Sitenin görüp görebileceği en acemi balıkçısı geldi...

Konu, 'Tanışalım' kısmında SüperAcemi tarafından paylaşıldı.

1. SüperAcemi

SüperAcemi

Favori Kamış:
    Valla olta ile bir kaç kere avlandım.
    En İyi Avı:
    Bir keresinde 4-5 tane istavrit yakalamıştım..Haa birde yengeç...:)
    Herkese merhaba ben İbrahim 1 ay gibi bir süredir siteyi takip ediyorum öğrenmeye çalışıyorum. İşim kendi işim olduğundan zaman problemim pek yok ancak çok acemiyim ya... Ama size büyük iş düşüyor bana bu işi öğreteceksiniz inşallah.

2. Sevgili İbrahim öncelikle aramıza hoşgeldin:)
    Sitemizin amacı balık avı malüm.Siteyi biraz incele ,araştır daha sonra aklına takılanları hep beraber çözeriz;)
    Denizdemi avlanıyorsun?? tatlısu balıkçılığımı yapıyorsun??....vs.

3. xorkox

xorkox Aziz Bülent Bayır

Favori Kamış:
    Yaylı Sazan Takımı
    En İyi Avı:
    Sazan,??
    Sevgili kardeşim öncelikle hoşgeldin,Tabi sitedeki herkesin sana yardım edeceğinden emin olabilirsin.Fakat önce tüm konuları yavaş yavaş gözden geçir olta takımları olsun balık çeşitleri vs.arama motorunun sana çok yardımı olacaktır.İleriki günlerde görüşmek üzere Hoşçakal...

4. SüperAcemi

SüperAcemi

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Abicim biliyorum, zaten daima araştırıyorum. İmza ayarlarımı görmedin mi? Yeni bir üye için iyi sayılmaz mı? 1 aydır siteyi hep takiteyim. Her av hikayesini roman gibi okuyorum valla.Hani internetin kötü yanları falan diyenler varya valla benim gibi kitap okumayı sevmeyen adam bu forumda 2-3 kitaplık yazı okudum desem yeridir. Ben iyi bir akvaryumcuyum alında 6 yaşından beri akvaryumum var.Akvaryum konusunda ne yalan söyleyeyim mütevazi olamıcam.Akvaryumun kompetanıyımdır.:D İlginize teşekkür ederim.

Sağol Bülent abi, bol bol görüşürüz :D...

5. moti

moti Tuncay

Favori Kamış:
    Favorim el oltası
    En İyi Avı:
    Torik-Kofana desem kim inanır ..? Ancak Kadir İnanır :D :D
    Hoş geldin İbrahim kardeş :)

6. xorkox

xorkox Aziz Bülent Bayır

Favori Kamış:
    Yaylı Sazan Takımı
    En İyi Avı:
    Sazan,??
    Sağol Bülent abi, bol bol görüşürüz :D...[/QUOTE]

Sende sağol da yalnız benle fazla görüşmene gerek yok profilimdeki balık varya tek rekorum o:D Bana bulaşırsan senin için kötü olur:D :D :D

7. SüperAcemi

SüperAcemi

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Tuncay abim sağolasın hoşgördük...

Sende sağol da yalnız benle fazla görüşmene gerek yok profilimdeki balık varya tek rekorum o:D Bana bulaşırsan senin için kötü olur:D [/QUOTE]

Heeee, tamam o zaman iyi paylaşımlar sana :p görüşmemek üzere:D

Abi sen benim gözümde usatasın ya, çupra;) Bodrumda çok var özellikle Güllükte ganimet gibi bir kere gittimde yakalayamadık yanımda 8-10 yaşında çocuklar doldurdu kovayı sinir oldum...:( Sonra bana 3 tane büyük çupra verdiler sağolsunlar, Bodrumun insanı çok iyi çok severim ben Bodrumu bu arada Bodrumlulara selam...:)

8. BARIŞ

BARIŞ BARIŞ

Favori Kamış:
    olta kışın tüfek
    En İyi Avı:
    turna 4.5kg --12kg yayın
    İbrahim aramıza hoş geldin

9. SüperAcemi

SüperAcemi

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Hoşbuduk herkese teşekkür ederim.

10. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Ailemize hosgeldin Ibrahim. Yakinda yakaladigin baliklarla bize nekadar balikcilikta mutevazi oldugunu da gosterirsin. Bilgi, istek ve tecrube busiteyle birlesince inana hersey olur. Saglicakla kal degerli kardesim. Keyifli paylasimlarda bulusalim...

11. SüperAcemi

SüperAcemi

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Hüseyin abi ailenize kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim. İstek konusu fazlasıyla tamam, bilgide sizlerde yani bu sitede fazlasıyla var, yalnız tecrübe kalıyor o da bana kalıyor bol bol balığa çıkıcam inşallah. Ben birşey söylesem, Hüseyin abi bir tane akvaryum bölümü açsak olur mu? Bildiğim kadarıyla yok. Ve ya başka bir başlık altında mı paylaşsak...Yani ilgisi olanlara birşeyler bende vermek isterim.

12. İbrahim kardeşim hoşgeldin:)

13. SüperAcemi

SüperAcemi

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Can abi hoşbulduk...

14. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Aslinda akvaryumla ilgili bayagi arkadasin sitede oldugunu biliyorum.Kisisel olarak deniz akvaryumlarini hem cok begeniyor olamama ragmen, hem de dusmaniyim.Cok isterdim soyle dort duvari deniz akvaryumundan bir odada geceleri uyumayi.Sanki okyanusun bagrina kabul edilmis kadar kutsanmis bir duygu olurdu benim icin. Rengaren bir dus dunyasinda zamansizligi yakalardim sanirim her sakayigin ve her mercandan canin sessiz solugunda.

Ama bilirim. Mercanlardan surgun olan, insan egosuna peskes cekilen, cogu uzak dogu kokenli o kirli endustriyi. Baliklara urememesi icin mudehaleleri. Kacakciliklari...Okyanus baliklari okyanuslarda rahat birakilmalilar. Insanin elini ulastiramiyacagi yerler kalmali. Bu haddince balik avlayip, bu essiz gidadan faydalanmanin da uzun vadeli yolu.

Tatli su akvaryumlari daha degisik bir konu. Bu akvaryumlar icin uretilmis , gelistirilmis baliklar var. Akvaryumdan ote bir yerde yasiyamazlar. Evet akvaryumculuk, buyuk bir zevk, baris ve huzur duygusu ve ayni zamanda deniz ve balik sevenler icin gercekten baliklarla bire bir iliski kurabilinecek, engin bilgiler edinilebilecek bir ugras. Goruyorsun degil mi bu konuda nekadar iki arada bir derede kaldigimi...:rolleyes:

Adminlere sormak lazim. Bence bu isinde ahlaki on plana cikarilarak , akvaryum kokenli buyuk bir bilgi birikimi biz balik severler tarafindan paylasilabilir ve baliklar hakkinda gercekten bilimsel bilgiler alinabilecek bir ortam yaratilabilir.
    Tartismak, karara baglamak lazim. Neden bir ornek paylasim yapip, konuyu acmiyorsun. Bakalim diger uyelerimiz ne diyecek.Adminlerimiz icinde iyi bir karar verme acisindan kaynak olabilir.

Saygilar sunarim, gorusmek dilegiyle...

15. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    arkadaşım aramıza hoş geldin bu sitede tüm acemiliğini üzerinden atabilirsin keyifli paylaşımlar

16. 43_abdullah_91

43_abdullah_91

Favori Kamış:
    3 makaralı-2 fiber-10 sallama
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 3 kg
    aramıza hoşgeldin abi keyifli paylaşımlar

rastgele...

17. SüperAcemi

SüperAcemi

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Hüseyin abi, tuzlu su akvaryumu bende bir dönem vardı. Çok güzeldi.Zaten geneli güzeldir:p Benimkide bayağı büyüktü 300 litre civarı dev bir akvaryumda yanlış hatırlamıyorsam 7 balığım vardı. Yani dediklerinde haklısın tabii ama o canlılarada düzgün bakarsan inanki çok mutlu oluyorlar.Onlara doğal ortam yaratmak lazım.Canlıları hapsetmek ben hiç istemem ama bir bakıma düşününcede bu canlılar doğal ortamda tabii özgür ama yem sıkıntısı var avlanma sıkıntısı var.Akvaryumda iyi bakarsan yok.Uzun yıllar yaşar ürer, aile yapar, grup kurar, sürüsünü yaratır bölge sahibi olur.Tatlı su akvaryumum vardı bundan 2 sene önde 110 litre tetra tankıydı inanırmısın tankta çeteleşmeler falan oluyordu kavga değilde birbirlerinin dişilerini korumalar falan tam doğal ortam hafif çekişmeler az biraz ufak çaplı sürtüşmeler, onları işte böyle izlemek çok güzel...Ama senin dediklerinede katılırken benim favorim tatlı su akvaryumudur.Belkide bende senin gibi okyanusların o güzelliklerini cam içine hapsetmek bir türlü gelmiyordur içimden....Tatlı su akvaryumuda öyle aslında ama dediğin gibi bu canlıların yeri akvaryum zaten onların yaşama alanı burası bazı balıklar var örneğin 7-8 kuşaktur akvaryumda ama yanlış bakım olunca olmuyor tabii... Akvaryumcularda görüyorum 40 litre tanka doldurmuş 50 balık...O balık zaten bakıyorum mutsuz cansız isteksiz; doğal ortamındaki gibi değil kesinlikle...Yeni akvaryum alanlarda öyle....50 litre akvaryumu büyük sanıp içine 50 balık koyuyuor ayrıca karman çorman ne varsa atıyor içne bir anlamda kurt ile kuzuyu aynı yere koyuyor sonra tabii katliam vahşet oluyor . Benim bakmadığım balık türü kalmadı.1 yıldır ama biraz duruldum akaryumumu küçülttüm sadece 12 balığım var 50 küsür litre akvaryumum var. 12 balık az ama yerimde az...Büyütmeyi düşünüyorum ama yine 100 veya üstü inşallah fotolarımı paylaşıcam en yakın sürede....Konuyu açıcam bu arada...Çok teşekkürler abi...Senin akvaryum sevginide görmüş olduk bu arada....:)

Hoşgördük, inşallah atarım:) Teşekkürler...

Kardeşim sanada teşekkür ederim hepimize iyi paylaşımlar...Sağol eksik olma...;)

18. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    aramıza hoş geldin , keyifli paylaşımlar

19. nasrullah

nasrullah zeki sümertas

Favori Kamış:
    hem tatli su hem deniz icin her cesit malzeme
    En İyi Avı:
    denizde,CUPRA 750gr.barajda sazan 3 kilo
    merhaba ibrahim bey

20. hoşgeldiniz :)