Sivri Burun Karagöz

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında eskineci tarafından paylaşıldı.

1. eskineci

eskineci Ali KINACI

Favori Kamış:
    Alba Star
    Favori Makine:
    shimano
    En İyi Avı:
    Eşkine 720Gr. Pisi kalkan 1Kg.
    Arkadaşım ne sır saklayacakmışım. Sende resmen ortamı germeye çalışıyorsun. Yok yaş 15-20 olsa neyse yaşım 34 müş falan filan bence senin yaptığın ayıp. Raporumu iyi oku. Orada avlak yerini bile yazdım. Tekne kirasına kadar bildirdim. Hatta bir arkadaş özelden bana mesaj atmış. Kendisine teknecinin telefonunu bile verdim. Avlandığım yemi bile bildirdim. Sadece raporumu yazarken bu olaydan şimdilik bahsetmeyeyim kısa bir süre arkadaşlar meraklansın istedim ve bu sistemle büyük balık yakalarsam tüm forum arkadaşlarla paylaşırım diye biran düşündüm. Ama bu durumdan çok rahatsız oldum,çünkü senin yazına çok kızdım.

KISA BİR SÜRE SAKLAMAK İSTEDİĞİM SİSTEM ŞUYDU;

Zokaya karidesi bütün olarak takıp el oltasını dibe otutturuyorsun bütün olay bu herkese rast gelsin.

2. eskineci

eskineci Ali KINACI

Favori Kamış:
    Alba Star
    Favori Makine:
    shimano
    En İyi Avı:
    Teşekkürler Yavuz kardeş...

3. eskineci

eskineci Ali KINACI

Favori Kamış:
    Alba Star
    Favori Makine:
    shimano
    En İyi Avı:
    Teşekkürler Can kardeş. Br daha ki sefere inşallah...

4. eskineci

eskineci Ali KINACI

Favori Kamış:
    Alba Star
    Favori Makine:
    shimano
    En İyi Avı:
    Sağolasın hemşerim...

5. eskineci

eskineci Ali KINACI

Favori Kamış:
    Alba Star
    Favori Makine:
    shimano
    En İyi Avı:
    Sağolasın kardeşim. Şuan Avladığım Karagözü mideye daha indirmedim. Buzlukta beklemektedir. Daha önce Narlı'dan avladığım sivri burun Karagözleri yediğimde, küt burun Karagözler kadar tadı olmadığını söyleyebilirim. Benim tercihim Küt burun Karagöz'den yana.

Aynen dediğin gibi Doğan abi hiçbir zaman sır tutmaz. Sende Doğan abiyi tanıdığın için bilirsin onda çok sistem var. Benimde son öğrendiğim sistem az evvel forum da açıkladığım sistemdi.

6. eskineci

eskineci Ali KINACI

Favori Kamış:
    Alba Star
    Favori Makine:
    shimano
    En İyi Avı:
    Sağolasın Ercan Kardeş.

Benim özel bir olta sistem saklama, avlak yeri söylememe ve yem bilgisi paylaşmam gibi bir niyetim hiç bir zaman olmadı ve bundan sonra da olmayacak.
    Çünkü Denizde balık çok olta ile avlanarak ne ben nede başkası bitiremez.[/I][/I]

7. kaşıkçı

kaşıkçı FARUK

Favori Kamış:
    Hafif olsun kolum ağrıyor sonra. Reklama gerek yok.
    Favori Makine:
    O da hafif olsun. Çok dandik olmasın.
    En İyi Avı:
    Dardanel ton 3'lü paket
    Sen ne dersen de yazdığım mesajda sonuna kadar haklıyım. Bir kere çok mantıksız "kısa bir süre saklamak" hiçbir akla uyan açıklaması olamaz.

Mesajımda da belirttiğim gibi yaptığın yanlış ama senden sonra yorum yapan ibrahim bey'in bu şekildeki bir ketumluğu desteklemesi yanlış kere yanlış.

İbrahim beyin düşüncesinde olanlar rapor mapor yazmasın sadece fotoğrafları koysun buraya altınada "kesseniz nerede nasıl yakaladığımı söylemem ama bakın nasıl yakalamışım kralım be kralll!!!" desin.

8. Yenerbey31

Yenerbey31 Levent AKSOY

Favori Kamış:
    Seytan oltasi
    Arkadaslar ben sadece nasipte ne varsa derim.Simdiye kadar kac tane yontem kac tane yem kac tane takim denediginizi ve sonundada hic beklemediginiz bir takimin ve yemin is yaptigini dusunun.Tabiiki teknik tecrube cok onemli ama bence nasip en onemlisi o yuzden onun otesine kimse gecemez.Demek istedigim simdi ben zokaya karides takip atinca koca karagozlermi yakalicam?Hayir.Arkadas bunu basarmis banada bravo demek ve daha iyileri rastgelsin demek duser bu takimdi yemdi teknikti avlakti bunlara fazla takilmamali neticede bu bir spor ve eglencedir=))

Herkese rastgele