amcacım ellerin dert görmesin süper avların var başarılarının devamını dilerim ben daha yeniyim sitede vede balık avında. sağlıkla kal hatay antakyadan kucak dolusu selamlar,,,,,,,,,
Vedat amca çırak lazımmı...? Amca bunlar ne böyle Saroz'un hakkını veriyorsun ne ararsan var gibi... Çırak ararsan haberim olsun...
Ekim ayı balık ayıdır.Teknemdfe tam donannımlı olarak hazır olacaktır. Cok güzel balıklar alabvileceğimizi umuyorum. Sevgiyle kal Murat Kardeşim
Sevgili ERkan cırak değil partner lazım İcabında ben sizin cırağınız olur balıkları size avlatıruım. Sevgiyle kalınız.
Sevgili Ali Teşekkürler ilgine.Sen de benden Antakyaya selam söyle 1977-1980 arası 3 yıl kaldım o şehirde.Unutulmaz avlar yaptım. Sevgiler
vedat babam, yine yapmışın şovunu... ellerine sağlık... burda deniz kenarında olup da balık tutamayan biri olarak -yani ben- sana çok teşekkür ediyorum...
vedat abi size ulaşabilirsem istanbula geldiğinizde, içiyorsanız rakı, içmiyorsanız bi çay ısmarlamak isterim. bu sitedeki idolüm sizsiniz! ama size mesaj ile ulaşamıyorum, gönderdiğiniz kişinin mesaj kutusu dolu olduğu için mesaj gönderemezsiniz diyor sistem. sizinle tanışmayı çok isterim, bir gün de balığa götürmenizi isterdim ama çok şey istemiş oluyorum sanırım! saygılar sevgiler abi iyi yolculuklar
Sevgili Kartdeşim Kaan Yarın İstanbula doğru bir arkadaşımla yola cıkıyorum.Ayın onbeşine kadar kalacak yeni teeknemim motor işini halledecek ve Muharrem Kürümoğlu kardeşimlede döneceğim. İstanbulda kaldığım süre zarfında 7-10 tarihleri arasındaki Fuarda olacağım.Sonrasında Üsküdar şemşipaşada olurum. Kaldığım süre zarfında Forum elemanlarımızla görüşmek tanışmak isterim. Cep telefonum 0536 546 88 16 Sevgiyle kalınız
çok teşekkürler vedat abi, gerçekten doğru ve esaslı bir büyüğümüz olduğunuzu her geçen gün anlamaya devam ediyorum. bizi hep destekliyorsunuz ve öğretip motive ediyorsunuz. numaranızı vermeniz büyük incelik. ben de zar zor alabildiğim izin sayesinde 9 ağustos 17 ağustos arası bozcaadada olacağım inşallah, bir çılgınlık edip zodiac da götürüyorum 9,9 motorlu, hiç kerteriz veya mera bilmememe rağmen sabah akşam karış karış gezip sinarit, levrek, karagöz, belki mercan gibi balıkları avlamaya çalışacağım. bu tarihten önce sizi rahatsız ederim yeni teknenizin hayırlı olmasını diliyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum...
Heyecanla seni beklemekte olacağım sevgili Kaan.Hatta Bozcaada icin görüşür uygun sinagrit sırtı takımlarını hazırlar,bölgeye gidip avlanan profesyonel avcılarımızdan kerteriz talebinde bile bulunuruz. Sevgiyle kal