Sivrice palamut ve torik avlarım

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Vedat Abayoğlu tarafından paylaşıldı.

1. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Kardeşim İlyas
    Sanki öğretim görevlisi bir hocasınız gibi geldi bana.
    Edindiğim bilgiler ve tecrübeler 52 senelik bilfiil oltacılığımın tezahürüdür.Bunların icinde özellikle Doğu Anadolunun ve sair bölgelerdeki yaylalarda uzun senelerdir gercekleştirdiğim Alabalık avı tecrübelerim,muhtelif ırmakalardaki Tatlısukefali avlarım.Muhtelif Baraj ve göllerdeki sazan,turna Yayın avlarım,İstanbul boğazı tekne ve kıyı avlarım ve tabiatıyla yaaşadığım Sivrice Mevkiindeki kıyı ve acıksu deniz balıkcılığı avlarımı kapsamaktadır.
    Bugüne kadar sizlere bunlardan bir kısmını sunmaya calıştım.Haleende sunamadığım misliyle resim ve anıları muhtelif kendime has tekniklerimide anlatacağım.
    Sevgiyle kalınız

2. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    pamuk dedemizin pamuk kedisi.

pamuk dedemizin pamuk kedisi.

Bu kare, tüm canlılara yönelik sevginizin yansıyan nişanesidir. Aynı zamanda, hassas ruh inceliğinizin estetik bir bakışla resme yansımasıdır. Çok güzel, pek şirin. ;)

Teşekkürler Büyük Üstad. Selam ve saygılar… :)

3. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    O benim canım kedim Dudu.
    Doğuştan kuyruğu yarım.İnanılmaz asil bir hayvandır.Lüzumsuz miyavlamaz,arsızlık etmez,sofradan birşey calmaya kalkışmaz.
    Daha Dört kedim Var.Onların adlarıda ,Mennan Miyuki,Müfide ve Basri.
    Ayrıca 3 köpeğim var Adları Kuruş,Pöti ve Oğlancık
    Zıpır adlı bir tekem vardı,damızlık olarak verdim hayatını yaşıyor.Yörede hayli meşhur olan eşeğim Şüküfe ve oğlu Rain ise maalesef firardalar,umarım yakında gelirler.
    Hayvanlarım benim hayatımın seyrini bile değiştiren varlıklardır.Onlarsız olamam,buralarda yaşayamam.
    Hakkımdaki kanaatlerin ise beni pek memnun etmiştir.
    Sevgiyle kal kardeşim Nuri.