yanlış hatırlamıyorsam bir sene önce aynı fotoğraf ve balık ismi sorulmuştu yine galiba antenli trancaydı
teşekkürler bora sende iyisindir inşallah bu ara hiç sesiniz çıkmıyor ne iş rapor falanda yok bu aralar
Valla abi havalar son zamanlarda pek müsade etmedi diycem yalan olacak Atos'la Portos'un bazı ailevi sağlık problemleri oluştu.Bu karambolde biz Ufuk (portos) la bi kaçamak yaptık deniz müsade etmedi oydu buydu derken bu hafta sonuna hazırlık yapmaya başladık.Zira balık bahane muhabbet şahane olayına girip hem deneme amaçlı hemde sohbet amaçlı kıyı denemesi yapalım diyoruz bakalım hayırlısı Sizin oralar nasıl?
bu sene ne oldu buralara bende anlayamadım bora daha sefte yapmadık desem yalan olmaz geçen gece 4 tane eşkina aldım olup olacağı o her gidişimizde içimizde bin umutla gidiyoruz olur diye düşünceyle dönüyoruz malesef
Havalardan be Mustafa Abim.Biz insanoğlunun dengesi doğası şaştı fındık kadar beyni olamayan balıklar ne yapsın.Ama onlarda mutlaka şartlara ayak uyduracaklardır bir şekilde eminim
Bravo Sevgili Mustafa iyi hatırladınAynı balık ve aynı resimdi.Diğer bilen arkadaşlarımıda tebrik ediyorum. Balık Trancadır Denizlerimizde maalesef iyice azalan,bu muhteşem ötesi balıktan Sivricemizde gecen sene sadece iki tane yakalanmıştır.Bunlardan biri 4,5 kilo resimdeki ise 11,5 kg'dır.Sularımızda ayrıcada bu cesamete yakın Fangri Mercanlarda seyrek olsada cıkmaktadır. Yöremizin sair enteresan balıklarınında resimlerini göz zevkiniz icin yollayacağım.Yakalanma yönteminin ise konumuzun dışında olmasını yeğliyorum. Sevgiyle kalınız.
vedat abi şu anda ülkemizde balık yönünden en zengin en bol ve en verimli yerde bulunuyorsun inan çanakkale benim her zaman yaşamak ve avlanmak istediğim yer koskoca akdenizde balık kalmadı desek yeridir. valla her seferinde benzinciye yemciye çalışıyoruz.allahtan zevk için yaptığımızdan dibe gitmiyoruz tırança çok güzel ellerine sağlık abi