arkadaslar sivrisinekler her avda beni mahvediyorlar bu ulke sivrisinek dolu ari surusu gibi 100 kadari resmen kavaliyor adami...off felan denedim fayda etmiyor kolanya surdum yine fayda etmedi...eger bir tecrubesi olan varsa yazarsa cok sevincem...
Bu vucuda sürülen sinek kovucu kremler var onlardan deneyebilirs,n ben denedim ve kullanıyorum faydalı bir şey...
aynen katılıyorum, ismini tam hatırlamıyorum ama geçen sene off un işe yaramadığı yerde krem bizi çok rahatlatmıştı
valla serdar bey size zahmetli olur tesekkurler yinede..ve mustafa bey eger ismini hatirlarsaniz belki bulabilirim....cok tesekkurler saygilarimla
Eğer hassas bir insan değilsen en güzel sonucu mazot verir..Hiç bir haşerat yaklaşamaz sana...Ben çok rahatsız olursam uyguluyorum...Güzel ve kesin yöntem...
O ülkenin insanları ne yapıyor? Sivrisineklerle anlaşma mı yapmışlar? Bizde de Istranca ormanlarında, kamikaze gibi dalış yapan, aile boyu sivrisinekler var. Allah yardımcın olsun.
ibrahim bey mazotu daha oncede dumustum denicem valla...mahir bey valla bu ulkenin insanlarini pek yemiyorlar ama benim kanimi beyendiler kollarimi gorsen ari kovaninami dustun dersin...ben boyle sinek gormedim adami 20-30 metre kvaliyorlar suru halinde...
Kardeş bu birazda senin kan grubun ile ilgili birşey benim kan grubum A rh + geçen sene Edirnedeydim çeltik tarlalarının içinde 6 ay çalıştık orada sivrileri anlatmanın imkanı yok akşam saatlerinde milletin canına okuyordu bana ve bir iki arkadaşıma yanaşmıyorlardı sebebini merak ettik ilk aklımıza gelen kan gruplarımız oldu şaka ile karışık ama bir gerçekte ortaya çıktı sineğin yaklaşmadığı arkadaşlarımızın kan grupları A grubu idi haşladıkları ise AB grubu idi bu benim şahit olduğum birşeydi doğru veya değil o zaman için gördüğümüz şey bu idi.
hauki sana doğal ve etkili bir çözüm önerisi söyleyeyim kesin ve en etkili çözüm sirkedir açıkta bulunan yerlerine sirke sür eğer kokusundan rahatsız olmazsan tabii ve doğal olduğu için vücuda herhangi bir zararıda olmuyor dene bana hak vereceksin