Siz helalleşebildiniz mi?

Konu, 'Makaleler' kısmında Talip Girgin tarafından paylaşıldı.

1. Talip Girgin

Talip Girgin Talip Girgin

Favori Kamış:
    Olta takımı
    Favori Makine:
    Önemsiz birşey
    En İyi Avı:
    Kalkan 14 kg
    Dostlar sağ olsun Hasan kardeş. Selamlar...

2. hakanozden

hakanozden hakan

Favori Kamış:
    420 3 parça dam black panter //390 linefea tuornement surf
    Favori Makine:
    banax sx3000
    En İyi Avı:
    3,5 kg kalkan
    içimi titrettin talip abi

helalleşmek mi ?

aslında düşüncesi bile bana ağır gelen bir mevzu bu ama hayatın mutlak gerçeklerinden biri ölüm .. helalleşmek bana hep ölümü hatırlattı ayrılığı hatırlattı bırakın helalleşmeyi ben kazık kakmayı düşünüyorum zaten:rolleyes:

bu cumartesi kızımı ve hanımı alıp belediye parklarından birine kahvaltıya gittik hoş sohbet eğlendikten sonra onları kayın valideye bırakarak arkadaşlarımın yanına geçtim saat 3 sularında gelen telefonun yarattığı ilk şok dalgasını atlattıktan sonra yollara düştüm. kalbinde ki ritim bozukluğundan şikayeti olan annem fenalaşmış gelin alın beni köyden diyordu telefonda .. yola düştüğüm ilk andan itibaren aklımda zamanında yetişebilmek vardı nedense ayağım frene basmak istemiyor yavaşlamama engel olmak için her şeyi yapıyordu ağvaya ulaştım annemi aldım ve hızla hatta giderkenden daha hızlı bir şekilde dönüş yoluna düştüm annemi bu zamana kadar hiç bu kadar kötü görmemiştim gelirken yakmadığım dörtlü flaşörlerimi yaktım ve gaza sonuna kadar bastım ömerli inişinden önceki sırtta annemin geçici bir şuur kaybına girmesi endişenin yanına telaşı katacaktı ki sen araba kullanacaksın hızlı kullanacaksın ama sakin olacaksın kendime mukayet olmaya çalışıyordum.yolda yaşadıklarım hepsi ayrı bir muamma imdat çığlığım olan dörtlüleri görüp yol verenlere saygıyla teşekkür ediyorum diğerlerini allaha havale ettim zaten :mad:
    akşam 5 sularında siyami hersek hastanesi acilin önüne hızla daldım kapıda bekleyen kardeşim ve babama annemi teslim ederek aracımı acilin önünden çıkardım. annem o günden bugün akşama kadar yoğun bakımda gözetim altında kaldı. bu akşam servise alındı. bugünkü itirafı ise çok dehşetti benim için biz yolda gelirken gelen sancılara ben panik olmayayım diye kapının kolçağını sıkarak cevap vermişti :(
    helalleşseydim belki kendini bırakırdı helalleştim nasıl olsa diye:(
    helalleşmek istemiyorum kimseyi kaybetmemek için

3. Talip Girgin

Favori Kamış:
    Olta takımı
    Favori Makine:
    Önemsiz birşey
    En İyi Avı:
    Kalkan 14 kg
    Hakan geçmiş olsun kardeşim. Helalleşmekten senin çıkardığın anlam ancak istisna olabilir! Ben annemle helalleştiğimde onu hastaneye götürmüyordum, onu ziyarete gitmiştim! Şayet helalleşmediklerimiz ölmeyecekse (!) vallahi bende kimseyle helalleşmem:) Benim babam ölmeden evvel konu komşu tüm akrabalarla helalleşti, 20 dakika sonra öldü. Şimdi onunla helalleşmeseydik ölmeyecekmiydi? Duygusallığa bir yere kadar eyvallah ama sonra gerçeğe döneceğiz, istesekte istemesekte, bu bizim elimizde değil. Birde helallik alamadığı için can veremeyenler var! Mesela "hak" yiyenler gibi! Uzun ve derin işler bunlar. Ben annemle babamla helalleştiğim için rahat ve huzurluyum.
    Selamlar...

4. Talip Girgin

Favori Kamış:
    Olta takımı
    Favori Makine:
    Önemsiz birşey
    En İyi Avı:
    Kalkan 14 kg
    Not : Arkadaşlar, içinde 50 adet öykünün anlatıldığı "Anadolu'dan seçme öyküler" adlı bir kitabımız (!) haziranın ayı içinde satışa sunulacaktır ve bu hikâyenin de o kitapta yer almasından ve ölümsüzleşmesinden son derece memnunum. Bu güzel olayı sizinle paylaşmak istedim :p

5. Talip Girgin

Favori Kamış:
    Olta takımı
    Favori Makine:
    Önemsiz birşey
    En İyi Avı:
    Kalkan 14 kg
    [​IMG][​IMG]
    Bu hikâyemin ölümsüzleşmesi beni çok mutlu etmiştir. Paylaşmak istedim.... :)