Ben lidakidiyorum. Bugüne dek yediğim en lezzetli balıktı ve inanın bana aradan yıllar geçmiş olmasına rağmen tadı hala damağımda...
Benim için en kral balık Lagos olduğu ve de seçenekler içinde olmadığı için oyumu veremiyorum maalesef
otelin iskelesinin ışığı altında toplanan irili ufaklı levrekleri seyretmek inanılmaz bir keyifti. hele bi gece babam sırtı çekerken iskeleden seyrediyordum...1.5 kiloluk bir levreği oltaya atlayıp yakalışını gördm...unutulmaz bir andı. kesinlikle levrek
Denizlerin kralı tabii ki Kılıç ve Marlin balıkları... Bu tarz avlanamayanlar için daha kıyılarda denizlerin aslanı Sinarit ve Sarıkuyruk (Kuzu) iki ve üçüncü sırayı alırlar. Hemen peşinden Lüfer, Levrek, Çupra ve İri Mercan türleri ardarda sıralanır. Akdeniz ve Egede bunca balık bolluğu varken, Karadeniz için Levrek, Lüfer ile sınırlanmış durumdayız.
eğer bir insan sürekli avlakta dip oltası atıyorsa ve mırmır önemli bir avı ise kral odur.ayrıca bir oyu var dip not.tek kral hakan şükürşıklara koysa mıydım ...
denizde kıyıdan balık avında; yakalanması zor ustalık lazım, kurnaz, yakışıklı, lezzetli. avı keyif verir o bir kral: the levrek
selam emre..anket cok güzel düsünülmüs.ama biseye dikkat etmemissin anketin bitis tarihi( Anket 07-26-2010 tarihinde ve Saat 11:36 AM kapanaçaktır) yani daha 3 sene var hemen hemen ,kimblir o zaman kadar yasayip yasamicagimizi biraz öne alirsan sevinirim cok merak ediyorum sonucunu bu anketin..saygilar.
merhaba abi.aslında anketi süresiz yapacaktım.biz ölsekte yeni nesiller balık tutmaya devam edecek ve herkes kendi kralını oylayacak.umarım balık kalır onlara.diğer bir ankette süre bitince kimse oy kullanamamıştı.o yüzden böyle yaptım.beğendiğine sevindim. not:kanımca levrek anketi önde bitirir.son 1 ay içinde levrek peşinde gece gündüz gezen birçok abiyle tanıştım.bu balık hakikaten bağımlılık yapıyor