Arkadaşlar biliyosunuzki piyasada bir çok hazır organik yem bulunmakda ve bende bunları denemek iştiyorum özellikle hazırlanışında çok emek işteyen boiliyi ben bir kaç bişi buldum ve aranzıda belki kullanan vardır diye sizlerede sormak iştedim Boili : http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=29-CARP-BOILIES Buda üstüne döküceğim esans : http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=1-78250001 Düşüncelerinizi ve bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim
Bolili ülkemizde yeni yeni kullanılıyor avlandığın yerde en azından bir sezon yemleme yaparsan balıklar boiliye alışır esansda ise bence hepsi hikaye şimdiye kadar yayında olsun sazanda olsun esansa balık vurmadı bile
Bu gün iyi bi boili aldım kokusu gerçekden çok güzel esansı almadım gerek yok dediler boilinin kokusu yeter dediler . Bu hafta sonu görücez bakalım bu sefer zilimize tık diyeceklermi Birde birşey sorucam bu hazır boilileri nerde saklayabiliriz buzluğa atsam kokusunu kaybedermi ?
Arkadaşlar bu konuda tüm ithal yemleri ve esansları denememe rağmen aynı av günü kendi hazırladığım yemler ile donattığım oltalarıma daha çok vuruş aldım.Ben turnada da sazanda da koku verici maddelerden verim alamadım maalesef.
yayındada aynısı geçerli abi tavuk ciğerini ikiye böldüm yarısına easns döktüm esans olana tık demedi diğerine bir tane aldık ama o da şansıma gene kıyıya çıkartamadım bu yayınla ne olacak benim sonum bilmiyorum hala (Sennura sözümüz var sonunda vaz geçecek yayından)
Yalnız bir gerçeğide unutmamak lazım bu tip kandırıcılar,özel hazırlanmış top yem ve mısırlar avrupa ve amerika da çok iş yapıyor hatta tüm balıklar bu tip yemler ile yakalanıyor, takip ettiğim yabancı kaynaklı sitelerde koku verici esanslarda revaçta.Ülkemiz içsularında balık hangi yeme alıştıysa daha çok ona geliyor belki ileride oltacılarımız yavaş yavaş top yeme alıştıracaklardır sazanı.
Bu hafta sonu görücez zaten yanıma başka yem almıycam direk boili atıcam bakalım sonuç ne oluca avladığım bölgede daha öncegörmüştüm boili atan ama durun bakalım .
nevzat abi inş verim alırsın da bizde baslarız artık boili kullanmaya bu arada bir iki resim falan cekersen super olur bakalım av durumu ne olacak sabırsızlıkla bekliyorum rastgeleeee
turiyede satılan boililerin hiçbirini almanızı tavsiye etmem para tuzağı başka birşey değil boili demeye bin şahit lazım,yapabılıyorsanız kendiniz yapın veya mısıra devam imkan varsa yurt dışından kendini kanıtlamış markaları kullanmak en iyisi nutrabaits ve dynamite baits in boilileri en iyisi
yayın yada sazan esanslarını kullandım ama hiç bir faydası yok hepsi para tuzağı bence boili yemine gelin ce avrupada senelerden beri kullanılıyor yani avlak bölgedeki balıklar bu yeme alışık o yüzden etkili oluyor ama bizim göletlerimiz de balıklar bu yeme yabancı. alıştırman için sık sık yemleme yapman gerekiyor sonucunu iki sezonda anca alırsın masraflı bir iş en güzeli küspe,mısır,solucan gerisi yalan
arkadaşım kendi yaptığın yem en iyi yemdir bunu unutma bide kuru üzüm dene bakalım ayrıca iğnelerine bildiğimiz şu atların boynuna takılan boncuklar varya onları tekerli olarak iğnelere geçir birde öyle dene ben bir iki haftadır sadece böyle avlanıyorum ve çok güzel oluyor verimli avlar yatptım denemeye deger
Bütün yorumlara saygı duymakla beraber kendi kararım olan civciv yemi ve küspe ile karıştırılmış olan yemden vazgeçemem.Özel bir karışım olduğu için tarif vermek doğru olmaz kanısındayım.Benimle avlanan arkadaşlar bu yemin verimini çok iyi almışlardır.Yinede sitemiz için fedakarlık en başta gelir.
Erhan abi merhaba. Sen bu işte uzmansın sanırım msn varsa özelden atarmısın sizinle msn den özel olarak bu konuyu konuşmak işterim ?