slmlar ben ayvalık altınovadaım..daha dorusu yazın ordaım..baslarda pek bi eglence bulamadıım için balık tutmaya baslamıstım..sonra...sonrasını sizde tahmin edeceksinizdir..bu cok güsel bi tutku ama hala cok amatörüm bu forumda olmamın asıl nedenide cok amatör olmam zaten burda sizlerden cok sey öreniceime inanıorum..sizlerde bana yardımcı olursanız sevinirim..altınovada olan varsa sizin gibi ustalara cıraklık yaparak örenmek isterim tabi ki ..
Hoş geldin.Buradaki ustalar sen istemesende seni balıkçı yapıyorlar hiç merak etme.Aradığın herşey burda!
aramıza hoşgeldin sizi daha iyi tanımamız için imza ayarlarında gerekli değişiklikleri yaparsan seviniriz.
hosgeldin! ben de sana yakın taraflardayım yazları akcayda...Yalnız bu yaz gitmeyeceğim.Orada balık tutman için tavsiyem 3-5 iğneli dip oltası kullanman olacak iğne no 8 veya 10 beyaz kanca kullanmanı tavsiye ederim ve ve bu yaptığın yemli çapariye takabilirsen yesil sim takmanı tavsiye ederim mercan ve kupalar dayanamıyor sabah a karsı uskumru ve zargana yapar kıskandırma fleto sardalya kullanmalısın.Şİmdilik bunları tavsiye ederim.İyi eğlenceler