direk olarak link atarsanız başlığa giren üye arkadaşlar makinayı görmüş olur,duruma göre bilgisi olan paylaşımını yapar siz direk ana sayfayı kopyalamışsınız buraya
Aynı markanın 4000 RB modelini kullanıyorum. Daha önce konu ettim. Sevgili moderatörümüz Kaan (Draco) da kullanmış ve olumlu izlenimlerini paylaşmıştı. Yanılmıyorsam yakın modeller olduğunu sanıyorum. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=28627
arkadaşlar slm arnıza yeni katıldım.4,20 lik kamış var fakat buna nasıl bir makina önerirsiniz.yeni başladımda yanlış veya kullanışsız bir makina almıyayim.
sevgili hakan 4,20 ile kıyıdan avlanacaksın galiba bunu içinde sana surf atışlar için uygun bir makina gerekir bunun içinde 65 lik makinalardan büçene ve zevkine göre bir makina alabilirsin ben ilk başladığımda okumanın travertine modelini kullandım fiyat ve fayda bakımından benim için dengeliydi şimdi okuma zeon okuma powerliner ve salina sa2 10000 makinam var acemilik dönemleri için fazla pahalı olan şeylere bakma tecrübe kazandıkça daha iyilerini alırsan daha iyi olur bence bol şans ve iyi avlar