Slm Arkadasla,ben Hakan,avusturalya,balik Avciligini Uzun Yillardir Vakit Buldukca Avlaniyorum...sevgiler,saygilar.
hakan kardeşim hoşgeldin... sanırım yeni bir soluk gelecek sayende okyanuslarda büyükler yüzer denince kulağa hoş geliyor
Az Cok Bir Seyler Tutuyoruz Porofesyonel Anlamda Zamanla Sorularinizi Avlanma Bilgilerimi Paylasiriz,,saolun..
Hoşgeldiniz safalar getirdiniz efendim keyifli paylaşımlar. Okyanusta balık tutmak nasıl bir duygu acaba?
Ben Balik Avciliginda Tehlikeyi Severim Adrenalim Yukselir,bizler Buyuk Dalgalarda Buyuk Baliklar,cekeriz Okyanus Ne Varirse,birde Foto Yuklemesini Halledersem Iyi Olacak..)
Avustralyadan biri daha vardı ama adını hatırlayamadım şimdi..... Az çok birşeyler tutuyoruz diyor ya Hakan, meğer Kılıç balığı felan tutuyorlarmış mesela Bizde burda istavrit peşinde koşuyoruz. Hoşgeldin Hakan,sefalar getirdin.....
İmza ayarını http://www.balikavi.net/forum/profile.php?do=editsignature burdan yapabilirsiniz. İsim soyisim katıldığınız il veya ülke yaşınız ve kan gurubunuz. Size mesaj yazan arkadaşların alt bölümlerini incelerseniz size yol göstermiş olur