slm herkese; merhaba benim adım furkan henüz yaşım 16 ama 6 yıllık balıkçılık hayatım var ailemde balık meraklıları çok olduğu için doğal olarak bende de bi balık merakı başladı; 10 yaşımda. O gün bugündür hayatımın ayrılmaz bir parçası oldu balık sürekli avlara gideri profesyonel bir balıkçı olan eniştem le sayısız avlara imza attık. Şimdi ise bu konuda daha çok bilgi sahibi olmak istiyorum . Şimdiden sizlerden bilmediğim bi sürü şey öğrendim çok teşekkür ederim herkese özellikle böyle bir site kurmak düşüncesini gösterenlere. burayı enişteme de tavsiye edeceğim. Kendisi çok bilgili ve deneyimlidir bunları sizlerle paylaşmasını önereceğim tekrar hepinize merhaba....
Hoşgeldin Evet Sevil ablamı kırmayayım ve kısa bir yolculuk yapıp "tanışalım" bölümüne gidelim hepbirlikte
Furkan, aramıza hoş geldin.Sadece bir tavsiyem var,oda bütün siteleri boş zamanlarında oku,göreceksin çok faydalı olacak.Bu yaştayım hala bilmediğim çok şeyler var.Gözlerinden öperim.
Hoş Geldin Kardeşim Hoş geldin Furkan kardeşim. sefalar getirdin. senin gibi genç arkadaşları aramıda görmek bize mutluluk verir. keyifli avları daim olsun. Allah'a emanet ol.