slm arkadaşlar ya ben yeni bi kamışla iyibi makina almak istiyorum ne önerirsiniz kulanacagım avlar turna levrek sazan yayın balık ceşilerinde kulanmak istiyorum makina en az 100 kğ cekebilecek güçte olmalı makina kendi saranımı iyi olur yaksa elle sarılanımı iyi olur kamışa gelirsek salam olmasını istiyorum kırılmayacak bi model varsa iyi olur kamışta söyle bi olayvar karbon kamışlara elektirik ceker diyolar yamurlu havalarda istedigim takım denk gelmezde denk gelirsede elimde kaçırmıycam bi takım sitiyorum 60 veya 70 kğ yayını bana ne tavsiye edebilirsiziz yardımcı olursanız sevinirim
makina kamış seçimi http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=377 aradığın tüm bilgiler burada var.buradaki bilgiler ışıgında bir bütçe oluştur ne kadar para ayıracaksın ona karar ver ondan sonra satın almanda marka söyleyelim ancak; hem sazana hem yayına hem levrege aynı takımla çalışılmaz.her biri ayrı kamış makina gerektirir. kendinden saran makina yurtdısında var sadece çıkrık modellerinde kullanılıyor 100 kg çekerli 220 lbs kamış dolgu fiber kamışlarda vardır ton(orkinos)gibi balıkları denizde tekneyle avlamak için kullanıyorlar. verdiğim linke bakarsan daha fazla bilgi ile donanmış olacaksın. netten malzeme almak istersen www.avmarketi.com www.oltatakimi.com www.albashop.com dan marka model bakabilirsin
arkadaşım sen en iyisi buyük boy kasnak 1.50mm misana ve dövme çelikten 8/0 veya 10/0 iğneyle bu işi halledebilirsin
Arkadaş bu kadar çok kilolu balık hayatımda görmedim ama öneri istiyorsan model vermicem ama en iyi güvenilir marka Remixon o kadar sağlam oluyorki babamın 10-11 yıl önce aldığı çay oltası var Remixon marka hala sapasağlam.