Selma avcılar ben adım uğurcan ankaralıyım doğma büyüme internette gezerken burayı gördüm güzeldi formları okudum beyendim üye olmak istedim sonrada sizlerin o yazdıklarında gaza geldim balığa gittim ankara/eryaman göksu parkına tutanlar çoktu ama bana bi türlü adam akıllı ras gelmedi bir ikitane ufak gelldi fotoraf koyacaktım ama nasıl olduğunu bilmiyorum kulladığım yem ekmek içi idid olta ise 5 tane dip olgtası idi el oltası şeklinde avım iyi geçmedi ama beni çok kötü beşy üzdü orda trıvırı kulanan çok tu ve acayip balık tutuyolardı ben ise yarım kiloluk bile deyildi ama nasip bidai sefere diye geri dödün sizlerden şu fotoraf nasıl koyuluyo acaba cevap bekliyoru ha bu arada yaşım 14 ama balık tutmayı ok seviyorum.....
olur böyle şeyler sen avına bak iyi av veriyo diyede gaflete düşüp bi kereden bişe olmaz diyip sakın sakın tırıvırı kullanma hatta kullananlarıda güzel nazik bi dille uyar zararlarını anlat
xcanxu7 teşekürler ama tırıvırı atan çok uyarıncada kızıyolar biz küçüğüz diye abilerim ben bugün yine gittim satt akşam 17:00 sularında 2 tane dip oltası attım yem olarakta salamla ekek denedi salama vuruyoda bir türlü gelmiyo saat 22:00 oldu baktım bitene bile yok toplandım geldim ama buz tırıvırı atan çok sizden bişey isteyecem ya resim nasıl koyuluyo