herkese merhabalar. b.evlerden katılıyorum. 6 aylık bi tecrübem var. ama en zor yerde bogazda öğrendim. 40-50 balık vurdum. Eğitimciyim: çabuk öğrenirim. herkese iyi avlar dilerim.
Eğitimciyim derken Öğretmensiniz galiba ayrıca, Vurdum derkende Zıpkın olsa gerekli.... Tam 12'den vurabilmemiz için sizi tanımaya nedersiniz rica etsek İzma ayarlarınızı yaparmısınız...
deniz beni çağırıyor Hoş geldiniz Fatih bey,av hikayerinizi ve deyimlerinizi paylaşmanızı umuyoruz,hoş geldiniz.
Hoşbulduk cümleten dostlar... herbir deniz dostuma ayrı ayrı teşekkür ederim.Çok naziksiniz.Hürmetler... Paramecium meslekdaşım sormuş: Ed.Öğretmeniyim şu günlerde bi idarecilik durumu da var.4 sene Samsun merkezde de çalıştım.Tüm karadenizde yüzme ve gezme şansım oldu.uzungöl dahil.Ama bir artvin ve sinop nasip olmadı.askerde kenan diye artvinli bir dostum vardı eksik olmasın hala arar... şimdi becerebilirsem R.bayramı ilk günü avlkadıgım son eşkina avımdan birkaç foto koyacagım zıpkın bölümüne. tekrar herkese teşekkürler...