MRb. ben taner aranıza yeni katılıyorm. izmir liyim. Bu siteye beni ali davet etti. Ben Ali nin abisiyim. Beni de aranıza nkabul ederseniz sevinirim. Beni tanıyanlar bilir balıkçılık benim ruhumda var. Balık tutmak aşk ise ben karasevdalıyım. Hepinize rastgele ..
abi aramıza hoşgeldin burada çok güzel vakit geçireceğine çok değerli bilgiler edineceğine ve belki de en önemlisi çok değerli arkadaşlar edineceğine eminim paylaşımın ve avın bol olsun seni seviyoruz
Taner kardeşim aramıza hoşgeldin,ailece balıkçısınız ne güzel,Ali kardeşim de bir girdi pir girdi siteye,daimi olman dileğiyle..
merhabalar hoş geldiniz izmirliler çoğalıyor.. umarım güzel paylaşımlarımız olur, hangi bölgelerde avlanıyorsunuz? şimdiden keyifli vakitler geçirmeniz dileğiyle.. Ali kardeşimizede bize bir dost daha kazandırdığı için teşekkür ederim
beni aranıza kabul ettiğiniz için tesekkür ederim balıkçı arkadaslarım. Hepinize yeni sezon da bol kısmetler dilerim. yarın kardeslerimle inciraltına balık tutmaya gidecegiz. tutrız ama tutamayız bilemem ama mühüm alan amatör ruha sahip olup o anın tadını çıkarmaktır . hepinizi beklerim denizi kurutmaya Taner kardesiniz den hepinize selamlar.
slm arkadaslar uzun zamandır sizlerdem ayrı kaldım arayıp soramadıum kusuruma bakmayın. Evlilik işleriyle uğrasıyordum inanın çok yoğundum. neyseki artık evlendim 4 günlük evliyim kendinize ii bakım yarın balayına mersin anamur a gidicem oraları bilen tanıyan varmı. bye....
merhaba Mutlu bir haberle dönmene çok sevindim. Ömür boyu mutluluklar dilerimAllah bir yastıkta kocatsın. Balık açısından Anamur hakkında bir bilgim yok ama,inanın yolları çok korkunç Hayatımda bir kez gittim ve bir daha gitmeyeceğim. Kabus gibi virajlardan iniliyor.Özel aracınızla gidecekseniz ,lütfen çok dikkatli olun Hele kamyonlar o virajlarda tam bir baş belası oluyor. Aman dikkat!!!!!!!!!!!!Hayırlı yolculuklar